Play ponuda
Play ponuda
NE PROPUSTITE

All-Inclusive vikend na Pagu!

Još davno naši su preci zaključili kako je za sreću potrebno dvoje. Ako i vi imate najdražu osobu, usrećite je sunčanim odmorom u hotelu Plaža na otoku Pagu.

Image
Foto: promo
Promo/ 13.7.2013. u 12:00
Play ponuda

Još davno naši su preci zaključili kako je za sreću potrebno dvoje. Ako i vi imate najdražu osobu, usrećite je sunčanim odmorom u hotelu Plaža**** na otoku Pagu.

Osim noćenja za dvoje, u cijenu je uključena all inclusive ponuda -doručak, ručak, večera, pića u baru od 10-22h, voda, sokovi, kava, čaj, domaće vino i pivo, popodnevni snackovi, sladoled, kolači, a od stresa i gradske vreve možete se opustiti na ljetnoj terasi s caffe barom i laganom glazbom ili, pak,na samoj plaži uz hotel.

Želite li se, pak, zabavljati do zore, opet ste na pravome mjestu, jer se Zrće nalazi svega desetak minuta vožnje autom od hotela.

Bilo da ćete dočekati jutro u nekom od klubova ili uživati u zagrljaju uz zalazak sunca, Pag će vas dočekati raširenih ruku i zagrliti predivnim plažama i mediteranskim šarmom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NESTANAK MARIJANE SEIFERT

Prijatelj Marijanina oca o agoniji koju obitelj prolazi: 'Njezina majka stalno govori da ne zna hoće li preživjeti sve ovo'

Play ponuda

Više s weba