Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
I ŠKARE SU IZIŠLE IZ RAJA?!

Američki frizer noćna je mora neposlušnih dječaka!

Policija, vještice i babaroge dobile su pojačanje u obličju frizera Freda. Sada mame u Atlanti svojoj djeci prijete da će ih odvesti frizeru, a ne da će zvati policiju, ako budu zločesta.

Image
Foto: Instagram
M.M./ 5.2.2015. u 17:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Poslovici koja kaže da je batina izišla iz raja, mogli bi dodati i škare, zahvaljujući američkom frizeru Fredu.

On se na Instagramu hvali da je osmislio način kako neposlušne dječake kazniti i dovesti u red.

Riječ je o frizuri "Benjamin Button Special", koju - ne svojom voljom,  na glavi nose stariji muškarci - ćelavo po sredini, a sa strane malo kose.

Podsjetimo, Benjamin Button je lik iz romana F. Scotta Fitzgeralda koji se rodio kako starac te se, za razliku od svih drugih ljudi, s godinama pomlađivao. Na filmu ga je utjelovio Brad Pitt.

Uglavnom, frizer punog imena Russel Fredrick tri puta tjedno u svome salonu A-1 Kutz u predgrađu Atlante mamama nudi specijalnu uslugu - njihove sinove šiša tako da im napravi "ćelu" te ih posramljene otpravlja iz svog salona. I to - besplatno.

Mnogi se pitaju je li takvo friziranje ustvari emocionalno zlostavljanje djece ili samo pedagoška mjera, na što Fred odgovara: "Većina podržava majke koje svoju djecu dovode meni. Čak nam i plješću. Nekada su se djeca kažnjavala isključivo batinama, što danas ne dolazi u obzir. No, ako su neposlušna, morate nešto učiniti".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba