Play ponuda
Play ponuda
SUROGAT MAJKA SVOJOJ KĆERI

Amerikanka će u veljači roditi vlastitu unuku!

Julia Navarro u osmom je mjesecu trudnoće, a nosi dijete svoje kćeri Lorene McKinnon koja nije uspjela sačuvati dijete u trudnoći već deset puta.

Image
Foto: YouTube
RTL/Hina/ 11.1.2014. u 10:28
Play ponuda

Amerikanka peruanskog porijekla rodit će u veljači vlastitu unuku nakon što se ponudila za surogat majku svojoj kćeri u Provu u američkoj saveznoj državi Utahu.

Julia Navarro (58) u osmom je mjesecu trudnoće, a nosi dijete svoje kćeri Lorene McKinnon (32) koja nije uspjela sačuvati dijete u trudnoći već deset puta. "Moramo si međusobno pomagati kao obitelj", izjavila je baka lokalnom dnevniku Salt Lake Tribune.

"Molila sam se i govorila ako se beba rodi, pomoći ću drugima", dodala je. "Voljela bih dati malo novca koje ćemo dobiti uoči rođenja bebe djeci Perua koja nemaju roditelje da im pomognu", rekla je ona.

Nakon razvoda, gospođa Navarro uselila se 2001. kod kćeri koja je studirala na sveučilištu Utah Valley.

Nakon što se udala 2005. za MicahaMcKinnona, Lorena nije imala problema zatrudnjeti, ali nikad duže od sedam tjedana. Tražili su surogat majku, ali se nakon nekoliko odustajanja ponudila Lorenina majka koja je zbog menopauze morala primiti hormonske injekcije. Majka je Loreni tako uštedjela 30 do 60 tisuća dolara koliko bi je stajao postupak s nekom drugom surogat majkom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kraljica estetskih operacija

UZNEMIRUJUĆE! Splitska influencerica Ela Jerković objavila fotografije nakon alergijske reakcije

Play ponuda

Više s weba