Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Gotovo je

Ana Bučević potvrdila da se rastaje nakon sedam godina braka: 'Htjela sam mu pomoći da se vrati na pravi put'

Nakon što je njezin suprug Saša Dvornik na svom Facebooku iznio šokantne tvrdnje o životnoj trenerici, ona je sama potvrdila tračeve

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 27.6.2019. u 16:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedna od naših najpoznatijih motivacijskih govornica, Ana Bučević, morat će još jednom dokazati vlastite self-help metode jer za nju slijedi teško razdbolje. Bučević je potvrdila da se rastaje od svog dugogodišnjeg supruga Saše Dvornika s kojim i dijete.

Šokantne optužbe

Prvi je glasine započeo sami Dvornik šokantnom objavom na Facebooku. Iako su se brojni pratitelji nadali da je u pitanju napad na profil i lažan status, sve je tračeve sad potvrdila i najpoznatija životna trenerica.

"Možeš šta hoćeš i dokle hoćeš. ali ne priko mojih leđa....pogotovo pribotunavajuči mi da sam imao RAK... JA sam taj koji je odlučio promijeniti svoj mindset, tebi hvala na suportu, ali nisi TI ta koja je zaslužna, NEGO JA, svojom snagom i voljom, jer moj je život igra bez granica, a ti samo usputna stanica..., jer ako ima tko pričati, svitu pokazati, dokazati da se može sve u životu, samo snagom volje i uma... JER JA SAM ODLUČIO, a TI samo sjela u vlak da sudjeluješ u putovanju, jer ga sama nisi mogla kreirati", napisao je između ostalog Dvornik na svom profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

 Status je već zaradio više od 260 komentara, a mnogi su stali na Aninu stranu, dok nekli misle da je razvod 'planiran' zbog medijske pažnje.

Upravo se čita

Image
bivša reality zvijezda

Sjećate li se Tanje iz Big Brothera? Danas živi životom iz snova, a evo kako zarađuje

Bučević odgovorila i potvrdila glasine

Self-help guruica nije ništa prepustila slučaju i odlučila je brojnim pratiteljima otkriti svoju stranu priče u dugačkom postu.

"Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam rastavu braka prije nekoliko mjeseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posljedice štetile našoj obitelji. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov Ego kao što vidite ponekad luduje i nije ga u stanju kontrolirati", započela je Bučević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Šutjela sam do sada iz više razloga. Htjela sam mu pomoći da se vrati na pravi put. Oprostom i ljubavlju. Htjela sam da osvijesti svoje izbore i gdje će ga odvesti. Htjela sam, što i jesam u našoj intimi riješiti sa zavodom za socijalnu skrb da mi pomognu savjetima kako da sa izborima koje donosi ostane prisutan tata našem sinu. Napravila sam sve da zadrži integritet i dostojanstvo. Na žalost, on ni ovog trenutka nije svjestan izbora koje i dalje donosi. (...)"

"To je čovjek kojeg sam ludo voljela 7 godina i dala mu svoje puno povjerenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i što ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga povjerenje shvatiš da onog najvažnijeg za sretan brak više nema. Prijateljstva. A ja ljubav dišem. I disala sam je svakog trenutka našeg braka", nastavila je Bučević i rekla kako je mislila da će sa suprugom provesti život, ali da to "više nije moj Saša."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Josip Kovačević

Ovo je najzgodniji hrvatski liječnik: Anesteziolog iz KBC-a Zagreb vrlo je samozatajan, no voli pokazivati mišiće

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba