Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
najteži dan života

Ana Gruica: 'Sve što moja obitelj ima, za dlaku je otišlo u pepeo'

Ana Gruica na Instagramu je objavila dirljiv post u kojem je napisala da je katastrofalni požar umalo progutao imanje njene obitelji u Gornjem Sitnom

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Tabloid.hr/ 19.7.2017. u 9:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Jučer je bio najteži dan mog života. Sve što moja obitelj ima, sve čemu pripadamo, do čijih vrijednosti držimo jučer je za dlaku otišlo u pepeo. Gornje Sitno, toliko puta spominjano, je tokom jučerašnjeg dana izbjeglo katastrofu. No onda je uslijedilo najgore, po našu obitelj. Planinarski dom na Mosoru, uhvatila je plamena stihija epskih razmjera. Udruženim snagama mog oca Špira i GSS-a, dom je nekim čudom spašen, a vatra je u gustoj borovoj šumi, punoj iglica i šišaka, stavljena pod kontrolu, iako na domu još ništa, sa sto postotnom sigurnošću, nije gotovo. Kad je sve trebalo utihnuti, vjetar je okrenuo smjer put sela i crkve Sv. Luke i direktno selu prijetio vatrom. Moram napomenuti da su mještani Sitnog ponovno sami, bez ičije pomoći, i bez vode, gasili požar sinoć od 23h do jutros u 6h, doslovno svojim golim rukama i od opreme, samo sa granama. Tek u 6,30h su vatrogasci Varaždinske i čakovečke županije priskočili u pomoć", stoji između ostalog u Aninom postu.

Splitska glumica malo kasnije objavila je i sablasnu snimku vožnje automobilom od Žrnovnice do Donjeg Sitnog.

"Gledajte kako je izgledala vožnja kroz dio između Žrnovnice i Donjeg Sitnog danas u ranim jutarnjim satima. Kao film o paklu koje se lagano odmara i puši. Ovaj prizor nikada neću zaboraviti dok sam živa...", napisala je Gruica. 

Pročitajte još: 

--> Poznati potreseni požarom u Dalmaciji: 'Ne daj se, Splite moj'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zvijezda večeri

Dosta se promijenila! Zanosna Mia Franić plijenila pažnju na reviji Snježane Mehun

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba