Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
EMOTIVNA OBJAVA

Ana Gruica Uglešić majci čestitala rođendan: 'Mudra žena bila, svemu nas poučila...'

Domaća kazališna i televizijska glumica ne skriva koliko joj majka znači, a i ove godine joj je javno, na društvenim mrežama, čestitala rođendan...

Image
Antonija Šipušić/ 20.5.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ni ove godine glumica Ana Gruica Uglešić nije propustila majci Silvani i na društvenim mrežama čestitati rođendan. Obasipala ju je samo najljepšim riječima, odnosno osmislila je stihove koje je objavila uz njezinu fotografiju.

“Našoj majci predivnoj, Prijateljici odanoj, Ženi stijeni, Uvijek u našoj sjeni, Danas je rođendan, U našoj obitelji uvijek fešte dan. Život nam podarila, Nama ga posvetila. Ponosna majko budi, Isplatili si svi trudi. Ljubavlju i pažnjom osuta, Osmijehom našim posuta. Držimo je kao kap vode na dlanu, Po noći i po danu. Baka najbolja postala, Majka najdraža ostala. Mudra žena bila, Svemu nas poučila”, napisala je na Instagramu. Brojni kolege i kolegice pridružile su se čestitkama.

O roditeljima je prije nekoliko godina govorila za Story.hr pa je, između ostalog, rekla i: “Potječem iz težačke obitelji kojoj motika i naporan rad nikada nisu bili strani. Još kao curica gledala sam baku i djeda kako kopaju, a poslije i oca. Danas se i moja mama bavi vrtlarstvom koje je iz hobija prešlo u malo opasnije sfere. Ni mi djeca nismo bili pošteđeni sezonskih poslova, od sadnje ili vađenja krumpira do branja grožđa. Zemlja i briga o njoj dio su nas i našeg obiteljskog nasljeđa”, rekla je tada te dodala kako su njezini roditelji domari planinarskog doma na Mosoru već 30 godina. Po uzoru na majku, i ona se počela baviti vrtlarenjem u pandemiji za vrijeme lockdowna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba