Ostalo

Ana-Marija i Bojan opustili se na romantičnoj večeri: 'Ti si meni sve...'

Stanari su se vratili u školske klupe, a svojim simpatijama u kući trebali su napisati sastavak.

Tabloid.hr
30.03.2018 15:44

Bojan je jedini sastavak pisao Big Brotheru, a ne svojoj, kako je priznao u ispovjedaonici, očitoj simpatiji - Ana-Mariji.

Siščanin je odlučio iskupiti se Ana-Mariji večerom u tajnoj kući. "Što radiš večeras? Idemo na spoj", poručio joj je. Zaljubljenoj Velikogoričanki poziv je odlično sjeo te se u sobi pripremila za svoju prvu romantičnu večeru u Big Brotheru.

Bojan i Ana-Marija uživali su u vremenu nasamo, dijelili si komplimente te se zabavljali uz odličnu glazbu. Simpatije nisu skrivali, a Ana-Marija je priznala da joj se sviđa što Bojan zna plesati.

"Ti si meni sve - društvo, sreća, mržnja, ljutnja, kreten...", poručila mu je s čašom vina u ruci. No sve nesuglasice pale su u zaborav na prve taktove reggaetona. Bojan i Ana-Marija zavodljivo su micali bokovima, grlili se i šaputali si dvosmislene poruke. "Zadržat ću se u uspravnom položaju", našalio se Bojan, a Ana-Marijino lice otkrivalo je koliko joj se on zaista sviđa.

Ipak, 30-godišnjakinja smatra da se Bojan nije dovoljno opustio jer ne može ignorirati kamere u kući. "Nisam rekao da prestaneš ili da mi smeta, ili da mi ne smeta...", odgovorio je na njezino zavođenje.

Kako je prošao prvi spoj Ana-Marije i Bojana, tko se kome koliko sviđa, kako se odvila situacija i je li pao prvi poljubac, doznajte u večerašnjoj dnevnoj emisiji Big Brothera od 21:30 sati na RTL-u.