Ostalo

Ana-Marija otkrila Big Brotheru što se dogodilo s Bojanom u krevetu

Na Bigijeva provokativna pitanja, Ana-Marija je ipak nešto otkrila o svojoj i Bojanovoj 'noćnoj tajni', no svejedno je tražila da se u ispovjedaonici pridruži i Bojan

Tabloid.hr
03.04.2018 16:24

"Ana-Marija izvoli! Big Brother te ostavlja samu s Bojanom", nasamario je BB Velikogoričanku, na što je Sisčanin prasnuo u smijeh.

"Pa ne, ti si ga htio pitati. Slušaj me Bojane. Brat je pitao... Zanima ga kako si došao jučer gore i što je to sinoć bilo. Ja sam objasnila cijelu situaciju što je bilo. Znaš, ti si došao gore, pričali smo, bio si vedar, opisala sam svakog stanara kako je došao i rekla sam da smo se dragali i mazili za trbuh i to je to. Čovjek je vidio sve pa pitao", kazala je Ana-Marija u ispovjedaonici, na što je Bojan prokomentirao da nema šta pričati ako su kamere nešto vidjele.

"Ja ne mogu pričati o tome bez tebe. Ti trebaš reći kako si ti to doživio. Ja sam rekla kako sam ja", dodala je Ana-Marija kroz smijeh.

"Koji dio priče? Ja sam došao i legao u krevet i ne razumijem kakva priča. Ti si stvarno nasjela na tu priču?", upitao ju je Bojan te objasnio: "Kamere su vidjele to što su vidjele, a sve ostalo je na nama hoćemo li nešto reći ili nećemo!".

Je li Big Brother uspio iz njih izvući neke informacije, doznajte u dnevnoj emisijiod 22:05 sati na RTL-u!