Ostalo

Ana Radišić napravila dosad neviđen pothvat! Live podcast vodila šest sati: 'Presretna sam, ponosna i...

Poduzetništvo, sport, glazba - samo su neki od područja o kojima je publika mogla slušati

Nikolina Zečić
10.04.2022 08:00

Osim što je dio Exkluzivova tima, Ana Radišić protekle je dvije godine radila i na svom podcastu pa je u zagrebačkom hotelu Esplanada priredila live podcast 'Putem oblaka s Anom Radišić'u kojem je ugostila osobe iz javnog i poslovnog života. Doznajte čije su nas priče inspirirale.

Televizijska voditeljica, urednica te podcasterica Ana Radišić na live podcastu ugostila je 16 osoba iz javnog i poslovnog života i tako svojoj publici pružila šest sati inspirativnih razgovora koji pokazuju da je nemoguće moguće, ako dovoljno vjeruješ u snove.

"Presretna sam, ponosna sam, zahvalna, najprije svojim ljudima koje me okružuju koji su zajedno sa mnom vjerovali da je ovo moguće. Ovo je vrlo kompleksan projekt - nas je radilo 40-ak ili 50-ak u cijelom timu. Ja sanjam o ovome i krenula sam raditi od ljeta, ovo je zaista zahtjevno za napraviti, ali je toliko prekrasan taj proces da nam tom putu naučiš i narasteš", rekla je Ana Radišić.

Poduzetništvo, sport, glazba - samo su neki od područja o kojima je publika mogla slušati. No pored različitih priča o putu ka uspjehu, svi sugovornici imali su zajedničku stvar - obitelj kao podrška.

"Spomenula sam mamu, ona je moj veliki motivator, veliki uzor i kao što sam gore na pozornici rekla obitelj je nešto što istinski poznaješ i uvijek će ti dat pravu riječ, ohrabriti te u trenutcima kad nisi možda dovoljno hrabar", kazala je Sandra Perković .

"Veliki utjecaj su imali moji roditelji i zaista tijekom večeri kad smo pričali o zahvalnosti cijelo vrijeme su mi oni bili u glavi. Mislim da su imali ključnu ulogu čak i tijekom moje muzičke karijere, pogotovo na početku", pojasnila je Sara Jo .

No jesu li ikad stavljale karijeru prije obitelji?

"Ja nikad karijeru nisam stavljala ispred obitelji, već je obitelj uvijek bila dio moje karijere možda bi bilo bolje da sam je malo izolirala od karijere. Puno smo isprepleteni svi skupa, a pod zadnje se trudim da ipak obitelj isključim ipak od ovog svog javnog života", tvrdi Marijana Batinić .

"Kad malo bolje razmislim ja sam stavila obitelj ispred karijere koju sam imala o svoje 13 do 26 godine, ali mi je to nekako bio prirodan slijed događaj, da nisam bila zadovoljna svojom karijerom i koliko sam napravila, možda bi mi to puno teže palo, ali ja sam se ostvarila tako da mi to nije bilo nešto teško", smatra Ljupka Gojić Mikić .

Ništa nije teško kada si okružen ljudima do kojih ti je stalo. Uz njih, samo treba vjerovati i truditi se - baš kao Ana, koja je pokazala da snovi mogu biti dostižni.