Play ponuda
Play ponuda
zgodna žena

Vruće izdanje slavne glazbenice! Ana Rucner blista u onome što joj najbolje stoji

Proslavljena glazbenica u sjajnoj je formi, a to obožava pokazati u elegantnim, kratkim haljinicama

Image
Foto: Bojan Zibar
RTL.HR/ 8.4.2022. u 17:30
Play ponuda

Glazbenica Ana Rucner u formi je života. Pokazala je da joj minimalizam, kojem je često sklona, jako dobro stoji. U crnoj haljini koja neodoljivo podsjeća na sako, Ana je zablistala na prigodnom proljetnom druženju koji je slavio japansku kulturu i način života. Uz influencerice Karlu Zelić, Paulu Sikirić, Lorin Nukić, Donnu Lugonju Petković, Mateu Miljan Rafaj i Ivanu Pirizović - Ana je uživala u specijalitetima restorana Takenoko, koji slavi japansku kulturu i način života kroz gastronomske poslastice.

Ana Rucner uživala je tako u programu posvećenom ljepoti godišnjih doma, koje Japanci zovu i KI NO BI. Atraktivna glazbenica inače je poznata kao žena koja voli upoznavati nove kulture i tuđe tradicije, a tijekom duge i uspješne karijere proputovala je praktično rečeno cijeli svijet pa ne čudi što je itekako uponznata sa svim što nude svjetske gastronomije. 


Ova velika ljubiteljica putovanja tako je nedavno uživala na Cipru, odakle se javila i obožavateljima putem Instagrama. Tada je pozirala u seksi crvenoj haljini pa je jasno da Ana obožava izdanja koja otkrivaju jedan od njezinih najvećih aduta - duge i vitke noge. Inače, ova proslavljena glazbenica uživa na svim životnim poljima, a tako i privatnom. U sjajnim je odnosima s bivšim suprugom Vladom Kalemberom, a usto je presretna u vezi s bubnjarom Markom Duvnjakom, s kojim uspješno spaja poslovno i privatno.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Play ponuda

Više s weba