Ostalo

Ana Rucner otkrila nam tajnu uspješnog poslovnog i privatnog života: Je li spremna za novu ljubav?

Ana Rucner u idiličnim je odnosima s bivšim suprugom, a karijera joj cvjeta. Otkrili smo kako joj to polazi za rukom

Exkluziv
09.06.2019 18:30

"To je jedno veliko 'ne' trenutno. Imam puno prioriteta, jako puno posla i odgovornosti prema djetetu. Smatram da se za bilo što u životu moramo potruditi, a i ljubav zahtjeva pažnju."

I nakon 6 godina samostalnog života ljubav je, čini se,na kraju liste prioriteta slavne glazbenice Ane Rucner , no zato je njena karijera u punom zamahu. Prvo violončelo Hrvatske veliki je hit i u dalekoj Kini.

"U Kini je publika sjajna. Vole klasičnu glazbu i modernu klasiku i lijepo surađujemo", tvrdi.

U pauzama od brojnih nastupa Ana drži masterclassove po kineskim školama, a nedavno joj je pripala i čast biti govornicom na kineskom Tedexu.

"Zaista sam dijelila pozornicu sasjajnim govornicima.Imala sam priliku pričati o svom radu, o svojoj prekrasnoj zemlji i to je jedno divno iskustvo", objasnila je.

Da joj treba odmor od žestokog tempa shvatila je nedavnoi zato je spakirala kofere i poletjela put Jamaice i to sama.

Nakon toga u planu joj je i koncert u Dubrovniku, a zatim se sa 13-godišnjim sinom Darijanom , kojeg je dobila s Vladom Kalemberom,seli se u Pašku ljetnu oazu. Biti full time majka i imati svjetsku karijeru izazov je koji uspješno savladava.

"Nekad se uhvatim da živim kao robot, imam jako dobro isplaniran dan i nema propusta", priznaje.

Grešku u koracima nije napravila ni nakon raspada braka. Dok se Ana i Vlado i godinama nakon ljubavnog kraha smješkaju u zajedničkom društvu, nacija se i dalje pita "kako".

"Gledam interes djeteta, on treba majku i oca i izuzetno poštujem oca svog djeteta i to je jednostavno tako i nikad se neće promijeniti."

U životu zgodne violončelisticesve je izgleda na svome mjestu. Pokorila je Kinu, nastupa po svijetu, očekuje je dugo toplo radnoljeto - tko još ima vremena za ljubav.