Ostalo

Ana Sasso konačno se pojavila u javnosti! Ona je simbol seksi osamdesetih - i nije ostarila ni sekunde

Kada je 1982. godine postala Miss Jugoslavije, svi su pali na koljena pred njezinom ljepotom. Ana Sasso ubrzo je u Londonu ušla u polufinale tog svjetskog izbora ljepote, a ostalo je povijest

RTL.hr
25.11.2021 13:45

Legendarna hrvatska ljepotica i bivša Miss Jugoslavije pojavila se u javnosti nakon dugo vremena. Ana Sasso oduševila je svojom pojavom na izboru za Miss Beauty Hrvatske. Zablistala je u dugoj ružičastoj haljini, a sjajnu liniju dodatno istaknula remenom oko struka. Sasso je i danas u izvanrednoj formi pa splitska ljepotica zaista može stati rame uz rame s mlađahnim ljepoticama koje su defilirale na izboru ljepote u zagrebačkom Lisinskom.

Ana Sasso

(FOTO: Željko Hladika/PIXSELL)

Ana Sasso je, podsjetimo, 1982. godine postala Miss Jugoslavije, a godinu kasnije snimila je kultnu reklamu za osvježavajuće piće. Učinilo ju je to seks simbolom osamdesetih. Ne treba zaboraviti niti zanemariti da je Ana tada Jugoslaviju sjajno predstavila i u svijetu, naime, na svjetskom izboru u Londonu našla se među 15 polufinalistica.

Ana Sasso

(FOTO: Željko Hladika/PIXSELL)

Iako je mogla ostvariti svjetsku slavu u svijetu mode, odabrala je drugačiji put, a tijekom kojeg je imala dva braka. Životnu i 'treću' sreću pronašla je uz poznatog splitskog kirurga Hrvoja Tomasovića. Unatoč povremenim turbulencijama u njihovom ljubavnom odnosu, Hrvoje i Ana i danas su zajedno. Kolika je njihova ljubavna priča govori i činjenica da se Ana zbog njega doselila u Samobor, kako bi mu bila bliže nakon njegovog preseljenja. Naime, Tomasović se 2017. doselio u okolicu Zagreba jer je tada počeo s radom u zagrebačkoj Klinici za tumore.

Bez problema je Ana zbog Hrvoja napravila taj veliki životni korak, napustivši svoj Split. Ipak, i u životu u Samoboru legendarna ljepotica uživa. Čuva privatnost, društvene mreže drži zaključanima, a medijski istup već dugo nije zabilježila. Ani, čini se, potpuno odgovara samozatajnost uz dugogodišnjeg partnera.