Ostalo

Ana Ude prvi put o rastavi i novoj ljubavi: 'U sretnom sam i zdravom odnosu'

Čakovčanka se početkom pandemije preselila u Zagreb, tu je s kćerkicom Evom započela nov život nakon rastave od gimnastičara Filipa Ude. Za RTL.hr govori o tome kako su i dalje najbolji prijatelji, ali i o novom muškarcu u njezinu životu

Antonija Šipušić
15.03.2022 19:15

Vizažistica, influencerica, slastičarka, majka. Sve ovo je svestrana Čakovčanka Ana Ude kojaje u fokus javnosti najprije dospjela kada se natjecala u RTL-ovom showu 'Tri, dva, jedan -peci! ', a onda i zbog rastave braka s jednim od naših najboljih gimnastičara. Ovu atraktivnu crnku koja godinama gradi i zajednicu na društvenim mrežama sreli smo u novootvorenom centru za vježbanje SpeedFit u centru Zagreba. Zanimalo nas je kakva je ona po pitanju vježbanja, u intervjuu je prvi put govorilao rastavi i novoj ljubavi, ali i priznala kako joj je posao vizažistice zbog pandemije uvelike propatio.

"Najprije meprivuklo to što trening traje samo 20 minuta, a jednako je efikasan kao 90 minuta u teretani. Ostala sam godinu dana vježbati pomoću elektromišićne stimulacije što je po meni najduže u mom životu da sam negdje ostala trenirati. Očito je dobro. Inače sam najviše trenirala u teretani, s trenerima, ponekad bez trenera, pa i Zumbu kada je ranije bila popularna. Svašta sam isprobala tako da mogu reći da sam sve živo doživjela i ovo mi je zaista super trening", rekla je Ana Ude.

Ana Ude

Izvor: SpeedFit

Dok je treninzima vjerna, kada je prehrana u pitanju ne voli se držati strogih režima, pogotovo jer se prije nekoliko godina profesionalno bavila pečenjem kolača i torti. Iako dalje nije brusila zanat, stečeno znanje je neizbrisivo i Ana za svoje najdraže i dalje redovito priprema slastice.

"Ponajprije sam veliki gurman, ali zdravo volim jesti oduvijek. Kod mene najviše prevladava zdrava prehrana. Ponekad odem na burger ili slično, ali držim se zdrave prehrane", rekla je. Prisjetila se i sudjelovanja u RTL-ovom showu 'Tri, dva, jedan -peci!' gdje su mnogi mislilikako će mlada Čakovčanka dogurati do finala, no ispala je taman prije finalnog 'okršaja'.

"Imam jako puno dobrih uspomena iz showa. Najviše na ljude koji su mi dan danas prijatelji, a tamo sam ih upoznala. Puno toga sam naučila, primjerice raditi neka tijesta poput lisnatog koje je dosta komplicirano za napraviti. Definitivno bih ponovno voljela okušati se u nečem takvom jer mislim da sam sada puno spremnija, puno samouvjerenija, ali bilo mi je super", rekla je Ude, koja podjednako voli jesti i slano i slatko.

Ana Ude

Izvor: RTL

Medijskim prostorom prije nešto manje od dvije godine odjeknula je vijest da se rastaje od dugogodišnjeg supruga, gimnastičara Filipa. Dok Ana tu informaciju nije željela komentirati, sada je, nakon što je prošlo neko vrijeme, o tome ipak odlučila progovoriti. Kao i o tome da je ponovno zaljubljena, što ne skriva niti na svojim društvenim mrežama.

Mogu samo reći da sam u jednom sretnom i zdravom odnosu i da se nadam da će tako ostati. Zasada je sve super, malo sam se zacrvenila... Imali smo puno zajedničkih prijatelja pa je bilo neminovno da se sretnemo, ali sreli smo se u kafiću. U super smo odnosima Filip i ja, još uvijek najbolji prijatelji. Kao što smobili i prije", komentirala je Ude. U braku s Filipom dobila je djevojčicu Evu, a malena ja i mamina i tatina mezimica.

Pokazuje afinitet i prema gimnastici i prema mojim afinitetima. Ne tjeramo ju na ništa. Odlazi s tatom u dvoranu, a voli se i šminkati. Podjednako briljira na svim područjima", rekla je kroz smijeh.

Na društvenim mrežama gradi i zajednicu koja voli određen lifestyle – za ljubiteljicemode, zdrave prehrane, make up- a..., a to joj je i as u rukavu zbog toga što joj pandemijautječe na primaran posao.

"Moj Instagram nije nastao u težnji da to postane moja profesija ili moj biznis. Zbog pandemije sam počela biti aktivnija u smislu toga da mi to sve više postane profesionalan segment života tako da se trudim koliko god mogu, a opet da to nije previše lažno i isforsirano. Da je to dalje moj normalan život i da ga, eto koliko mogu, popratim da ga i vi vidite", rekla je.

Zbog mjera u društvu, svadbe, rođendani i razne druge proslave odvijale su se u ograničenim uvjetima, što je i Ana osjetila u svome poslu.

"Baš sam se u tom periodu i preselila u Zagreb. Imala sam dvije velike prepreke za prevazići. Još uvijek se borim s time, još uvijek pokušavam doći na razinu posla na kojoj sam bila prije koronavirusa i preseljenja. I nadam se da će to sve jednog dana natrag zaživjeti u onoj mjeri kako je bilo ranije. Najviše volim klijentice koje se nikada nisu našminkale i onda se iznenade koliko su same sebi zapravo lijepe", rekla je. A kakav joj je život u Zagrebu?

"Puno mi se više sviđa,bez uvrede Međimurju. Nekako sam više za ovakav tip života. U Zagrebu sam cijelo vrijeme pandemije. Nisam ga još osjetila u onom punom smislu, nadam se da ga hoću jednog dana", zaključila je Ude.