Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Obiteljski trenutci

Izrastao je u pravog ljepotana: Anđa Marić pokazala kako danas izgleda njezin sin Gašpar

Anđa Marić godinama se borila za skrbništvo nad sinom, a danas, desetak godina nakon, Gašpar je punoljetan, a njegovi roditelji odlučili su ostati u korektnim odnosima upravo zbog njega

Image
Tonia Malić/ 4.5.2022. u 14:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevačici i spisateljici Anđa Marić prije deset godina dijagnosticirana je multipla skleroza te joj se život promijenio za 180 stupnjeva. Medijske stupce posljednjih godina najčešće puni savjetima povezane s dugogodišnjom borbom s kroničnom upalom središnjeg živčanog sustava za koju, nažalost, ne postoji lijek. Detalje iz privatnog života, a koji nisu povezani s bolešću, rijetko prikazuje iako je u prošlosti to bilo znatno drugačije.

Andja Maric (@andjamarics) • Instagram photos and videos

Nakon razvoda od bivšeg supruga Primoža Dolničara godinama se borila za skrbništvo nad tada maloljetnim dječakom, a cijeli slučaj bio je medijski popraćen. Godine borbe dovele su je do skrbništva nad sinom, ali i do pobjede nad bivšim suprugom koji joj je i priuštio višegodišnju noćnu moru. "Sigurno je da su me sve ove borbe promijenile, zbog tog stresa sam i ohromila. Moje tridesete su bile ružne i strašne, te su svakako bile buđenje. Veselim se novoj dekadi, počela je zaista predivno. A te borbe, sada znam da sam 50 posto bila odgovorna za sve, da nisam pružala takav otpor, ne bi bilo ni takve borbe. I meni i Gašperovom ocu je sazrio ego, uvidjeli smo da svađa i nesloga samo štete našem sinu oko kojeg se tučemo - rekla je svojedobno za RTL Exkluziv.

Andja Maric (@andjamarics) • Instagram photos and videos

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Njezin sin, samozatajni Gašpar nastavio je školovanje u Sloveniji, a pjevačica i spisateljica podržala ga je u toj odluci jer joj je, baš kao što je pričala, sin oduvijek bio na prvom mjestu. Danas su u odličnim odnosima, a to najbolje pokazuje njezina posljednja fotografija na kojoj pozira sa svojim nasljednikom s osmijehom od uha do uha. "Došle su mi moje najdraže slovenske bebe. Lijevo je moji Gašpi, desno je Vidian, prva beba koju sam upoznala tamo i Gašpijev prijatelj od rođenja", napisala je Anđa.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
15 godina poslije

Evo gdje su danas i što rade zvijezde prve hrvatske sapunice 'Zabranjena ljubav'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba