Play ponuda
Play ponuda
Za nju nema stajanja

Anđela Šimac devet dana nakon porođaja s bebom sjela u avion: 'Ne stajemo dok se i njezina putovnica ne izliže'

Manekenka Anđela Šimac i nogometaš Lirim Kastrati prije nekoliko dana postali su roditelji, a sada je manekenka otkrila što točno radi samo devet dana nakon porođaja

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 6.4.2022. u 10:45
Play ponuda

Manekenka i influencerica Anđela Šimac, javnosti najpoznatija kao djevojka bivšeg nogometaša Dinama Lirima Kastratija prije devet dana rodila je kćer Indiah. Lijepa Sinjanka ne krije kako uživa u prvim danima majčinstva, a izgleda kako je sa standardnim aktivnostima koje je radila i prije trudnoće odlučila nastaviti i nakon što je na svijet stigla njezina nasljednica.

Na društvenim mrežama pohvalila se kako nakon samo devet dana s malenom putuje u drugi grad i to avionom. 'I prvi let s devet dana starosti. Ne stajemo dok se putovnica ne izliže kao moja'', napisala je novopečena majka.

Image
Foto: privatni album
Image
privatni album

Isti dan se pohvalila i kako je u rekordnom roku vratila staru kilažu, a danas, zahvaljujući genetici, izgleda bolje nego ikada. 'Netko mi je rekao prije trudnoće da nikada više neću imati ravan trbuh. Evo danas, deset dana nakon carskog, ravniji je nego prije trudnoće'', započela je Šimac svoju ispovijest pa nastavila: 

Image
NOVOPEČENI RODITELJI

Anđela Šimac otkrila sve o bijegu iz Poljske tik pred porod: 'Došli smo stvarno zadnji čas'

Image
NOVOPEČENI RODITELJI

Anđela Šimac otkrila sve o bijegu iz Poljske tik pred porod: 'Došli smo stvarno zadnji čas'

''Jedina želja mi je da budem puno deblja nego sada, nadala sam se da ću barem dobiti 15 kilograma, ali genetika mi ne dopušta. Dobro je biti 'fit', ali preferiram masu. Trenutno sam zadovoljna jer nemam viška kože i idem u lov na kilograme", napisala je Lirimova djevojka za kraj. 

Samo nekoliko dana nakon porođaja, Anđela je u intervjuu za RTL Exkluziv otkrila kako se odlučila za neobično ime Indiah, ali i koje prijedloge za ime je imao njezin partner Lirim. 

"Čitala sam bila o putovanjima i vidjela sam Indiju i nekako mi je došlo na pamet pa moja kćerka bi se mogla zvat Indiah i eto tako je ostalo. Lirimu nije baš bilo drago u početku, nije se slagao, ali ja sam znala da ću pobijediti. On je htio da se zove Morena, Savanah, ali onda ja se nisam slagala s tim i bilo je po mome na kraju. To je najbitnije", rekla je Anđela Šimac u intervjuu za RTL Exkluziv. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Play ponuda

Više s weba