Ostalo

Sjećate se nje? Anđela s Draženom Zečićem snimila bezvremenski hit, evo čime se bavi danas

Ne prođe vjerojatno niti jedna zabava bez pjesme 'Ima li nade za nas', a taj su duet snimili Dražen Zečić i Anđela Zelić. Iako ne pod svjetlima reflektora, ona je i dalje u glazbi, a prošlo ljeto družila se i s Jacquesom Houdekom

RTL.hr
04.02.2022 09:00

Bezvremenski hit Ima li nade za nas' objavljen je 1998. godine, a otpjevali su ga Dražen Zečić i Anđela Kolar , danas Zelić . S tom pjesmom nastupili su na Melodijama hrvatskog Jadrana, a na istom je festivalu godinu dana kasnije nagrađena kao najizvođenija pjesma godine, a osvojili su i nominaciju na Porinu. Iako su svi mislili kako će mlada 17-godišnja senzacija nastaviti uzlaznom putanjom, ona je nakon mega uspjeha objavila još samo jednu pjesmu. Potom se Anđela povukla sa scene kako bi se nastavila školovati.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Dražen i ja smo se upoznali na svadbi zajedničkih prijatelja i postali smo prijatelji. Nakon nekoliko godina Dražen je napisao tu pjesmu za koju smo zaključili da bi najbolje zvučala kao duet. Sve se dogodilo preko noći, pjesma je postala veliki hit i ostao je trag koji je i danas jako magičan i energičan. Kad se pjeva ta pjesma, i danas svi uživaju i glasno je pjevaju. Drago mi je da je tako. I Zeko i ja uživamo u tome", rekla je Anđela prije nekoliko godina za Večernji list .

Rođena je i odrasla u Njemačkoj, udala se za Edija Zelića , a zbog njegova posla u Europskom parlamentu preselila se u Luksemburg. U međuvremenu je rodila troje djece, a glazba joj je i dalje u krvi. Nije ju napustila i trenutačno pjeva u klapi. Prije nekoliko godina objavila je i album "Na dobro vam došao Božić" s najljepšim hrvatskim božićnim pjesmama, gdje je ugostila Zečića, Maju Blagdan i Alena Nižetića. Na vlastitoj web stranici napisala je kako nastupa u Luksemburgu, Njemačkoj te kako i dalje gostuje nakoncertima Dražena Zečića.

Anđela Zelić

Izvor: Facebook

I njezin suprug na društvenim mrežama dijeli njezine glazbene izvedbe. Posljednje je u luksemburškoj koncertnoj dvorani s kolegama glazbenicima održala božićni koncert. Jacques Houdek prošle se godine u kolovozu pohvalio time kako ga je posjetila dugogodišnja kolegica. Obožavateljima nije trebalo dugo da prepoznaju Anđelu 'anđeoskog glasa'.