Ostalo

Andrea Andrassy ispričala sve o najzanimljivijem prekidu koji je ikada doživjela

Popularna je blogerica i kolumnistica izdala novu knjigu o prekidima, a nama je otkrila trebaju li se tresti noge njezinim bivšima

Petra Gajšak
23.03.2019 18:30

"Ovo nije knjiga za samopomoć. Ovo nije ni kolekcija citata za žene koje trebaju toplu, meku, generičku riječ podrške. Imožda najvažnije od svega, ovo nije knjiga za žene koje misle da je prekid kraj života jer nije".

I ne, nije kraj nego tek početak. Četiri godine nakon izlaska prve knjige, najpoznatija komičarka Andrea Andrassy izbacila je novo štivo.

"Knjiga je kao radovi na rotoru, nikad ne znaš kad će bit gotova", našalila se i nastavila. "Meni je ova knjiga od 2015. u glavi. Imala sam cijeli koncept, znala sam štoželim, znala sam dinamiku knjige, znala sam ton, znala sam sve", rekla nam je.

Kuhao se ovaj projekt jako dugo, a iako je ovakolumnistica u svojoj knjizi fokusirana na sebe, bivšima bi moglo biti mučno. "To je sve individualno. Vjerujem da nijednom neće biti mučno dok ječita, a ovom jednom kojem bi možda bilo,on vjerojatno ne zna čitati pa smo ok", rekla je u šali.

No, je li Andrea ok kada se sjeti svojih prekida ? Jedansa smiješkom posebno izdvaja."Imala sam jednog dečka koji je stvarno bio dobar lik, ali nije baš razmišljao najpametnije. Otišli smo zajedno na koncert i on je mene ostavio prije početka koncerta , a nakon toga rekao 'Oprosti, nisam htio da gledaš koncert i misliš da smo i dalje zajedno', priznala nam je.

Trebalo je vremena da se nesuđena glumica ohrabri napisati knjigu, a da je veliki hit, govore i prve reakcije. "Reakcije su za sada pozitivne. Javljaju mi se ljudi na Facebook i Instagram i kažu da su se pronašli u jako puno stvari. Naravno, reakcije na fejk korice su jako dobre, puno bolje nego što sam očekivala", kaže Andrea.

Upravo te fejk naslovnice nešto su što na prvu privuče. A Andreu je privukao i prosvjed protiv nasilja u obitelji koji je organizirala Jelena Veljača .

"S obzirom na to da smo mi nacija koja voli puno pričati o prosvjedima, a nikad ne dođe, drago mi je da se i ovo pokrenulo. Jelena Veljača je, po mom mišljenju,napravila jako hrabru stvar ", rekla nam je Andrea.

Baštu hrabrost mnogi protumačili su negativno jer u ovoj Lijepoj Našoj ponekad je najteže biti uspješan. "Čak i da Jelena Veljača to radi zbog samopromocije ,ja ne vjerujem, zato što ona doslovno kupi banane i to je u vijestima.

Ona je javna osoba koja je iskoristila svoj moment da bi ukazala na veliki problem. Mogla je taj dan otićina frizuru, kavu i slikati losos, a ona je iskoristila to za nešto bolje i pametnije", rekla je iskreno.

Tko zna, možda se upravo sad u njezinoj glavi kuha neka nova knjiga i to baš o prosvjedima. "Ne znam u čemu sam još tako dobra kao u prekidima. Možda kad rodim će to biti dijete , porod ili razvod . Iako, nemam u planu ni porod ni razvod trenutno", rekla je kolumnistica.

No, nikad ne reci nikad. Tko zna što nas još čeka za još četiri godine .