Play ponuda
Play ponuda
Oprostila se od bake

Andrea Šušnjara proživljava najteže dane: 'Otišla je moja najdraža osoba'

Ispod objave nizali su se komentari podrške, a brojni obožavatelji izrazili su joj sućut te joj pružili podršku u ovim teškim danima

Image
Foto: privatni album
T.M./ 25.1.2022. u 13:00
Play ponuda

Pjevačica popularne grupe Magazin, Splićanka Andrea Šušnjara na društvenim mrežama objavila je tužnu vijest. Njezina baka, uzor, druga majka napustila je svijet, a 34-godišnja plavuša nije krila tugu pa je emotivni status i fotografiju podijelila sa svojim obožavateljima. 

"Otišla je moja najdraža osoba na svijetu, moj uzor, moja druga mama, moja stijena, potpora, najveći i najiskreniji fan, moja kraljica...Hvala ti na svemu, zbog tebe sam danas sve što jesam, volim te bako! Spavaj, odmori se i vidimo se opet! Nikad zbogom, samo doviđenja", napisala je potresena pjevačica. 

Ispod objave nizali su se komentari podrške, a brojni obožavatelji izrazili su joj sućut te joj pružili podršku u ovim teškim danima. 

''Počivala u miru'', ''Najiskrenija sućut zbog bake'', ''Neka joj je laka zemlja'', samo su neki od komentara ispod fotografije na kojoj Andrea pozira sa svojom bakom. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba