Ostalo

Presladak je način na koji Andrija Milošević trudnoj partnerici iskazuje ljubav: 'Toliko vičeš...'

Poznati glumci uskoro će postati roditelji, a Andriju je to uvelike inspiriralo. Svojoj partnerici neda mira, a sladak je način na koji joj iskazuje bezrezervnu ljubav

RTL.hr
03.02.2022 22:00

Glumac Andrija Milošević i njegova supruga Aleksandra Sandra Tomić uskoro će postati roditelji. Komičar je odlične volje, bolje nego ikada, a to dokazuju i brojni videi na društvenim mrežama gdje pokušava nasmijati i svoju suprugu. Posljednje joj je pokušavao ispričati vic, a ona se tome neko vrijeme opirala. Andrija je toliko vikao da nije čula gotovo ništa, no onda joj je sve objasnio.

- Što je najgore, uopće nisam čula vic, jer toliko vičeš - rekla je Aleksandra nakon što joj je partner ispričao vic.

- Pa on viče, divlji taksist- objasnio je Milošević.

- Nije loš ovaj, majke mi - dodala je Aleksandra kroz smijeh.

Odično raspoložen par trenutačno je u iščekivanju prinove, a još ranije su govorili kako su za tu ulogu i više nego spremni. Dok su se svi pitali kadaće vjenčanje, Aleksandra je sve preduhitrila i naprasno rekla kako taj korak još uvijek nije u planu.

"Kada su saznali da će postati roditelji, Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvidjeli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se s djecom svojih prijatelja igraju. Sandra je odlučila da će se povući iz kazališta kako bi se posvetila trudnoći. Sretne vijesti rekli su samo najbližima", rekao je izvor blizak paru za Blic .

Andrija je nedugo nakon priznao kako njegova partnerica sve herojski podnosi, glavna je kad je u pitanju organizacija njihovog privatnog života. Aleksandra je s medijima podijelila i kako trudnoća nije lagana i iz razloga što je dobila trudnički dijabetes. Nakon što rodi, Tomić se vrlo brzo planira vratiti u kazalište. Andrija i ona često rade zajedno, no oboje kažu kako to ne opterećuje njihovu vezu.

"Nekada se ljudi nađu nevezano od emotivnog odnosa. Mi smo shvatili da dobro funkcioniramo kao poslovni tandem. Nismo se pretjerano trudili niti imali velike prepreke. Naprosto je kliknulo. Snimali smo 'Slatke muke' i sjećam se da su me neke kolege pitale kako to sada funkcionira s obzirom na to da smo po cijeli dan zajedno. Set traje po 12 sati, snimamo po pet dana tjedno. Stvarno nemam spektakularan odgovor na ta pitanja. Ništa nije drugačije. Nema opterećenja kada se vratimo kući", rekla je.