Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
opet svađa

Anezi Luciji: 'Ti si karikatura i degenerik u jednom smislu'

Iako se činilo da se sada relativno dobro slažu, Lucija i Anezi su ponovno 'zaratile'

Image
Tabloid.hr/ 13.4.2018. u 15:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lucija i Anezi nikako nisu sjele jedna drugoj. I ako su u posljednje vrijeme bile u korektnim odnosima, odnosno više su jedna drugu izbjegavale, sada su opet pale teške riječi. 

"Kad sam te upoznala rekla sam da u tebi čuči jedna djevojčica, koja je zaigrana koja se uporno želi zaštiti s tim nekim analiziranjem. Ne mogu reći da analiziraš jer je to već postala rugačina!", rekla je Lucija i komentirala da je Anezi naziva tukom, primitivnom i glupom kad se na nju naljuti.

"Pa nisi prepametna cura, kako da ti kažem da si Einstein kad nisi", uzvratila je plavuša.

"A ti, koja si toliko pametna i inteligentna, imaš 31 godinu, a  ložiš se na moje neprepametne i glupe stvari i riječi koje iznosim, čemu?!", zanimalo je isprovociranu Splićanku.

Anezi joj je zatim krenula objašnjavati zašto je Lucija uopće u kući. "Posebna si po tome što misliš da si posebna i to je unikat, a nemaš posebnost", rekla joj je. Temperamentna crnka pak je priznala da joj Vrsarka ne bi nedostajala i rekla da voli pozornost kojeg god muškarca, koji uđe u Big Brother kuću.

"Što ćeš ti drugo reći nego takve degenerične gluposti? Ti jesi degenerik u jednom smislu, karikatura teška i to je produkcijsko zlato", oštro joj je odbrusila Anezi koja za sebe tvrdi da je njezina protuteža u showu.

Tijek i rasplet svađe dvije stanarke pratite u dnevnoj emisji u  22:30 na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJEPOTICA

Ovo lice ste sigurno već vidjeli! Elena Dizdar naša je najzaposlenija manekenka, angažirala ju je i Izabel Kovačić

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba