Ostalo

Anezi Luciji: 'Ti si karikatura i degenerik u jednom smislu'

Iako se činilo da se sada relativno dobro slažu, Lucija i Anezi su ponovno 'zaratile'

Tabloid.hr
13.04.2018 15:38

Lucijai Anezi nikako nisu sjele jedna drugoj. I ako su u posljednje vrijeme bile u korektnim odnosima, odnosno više su jedna drugu izbjegavale, sada su opet pale teške riječi.

"Kad sam te upoznala rekla sam da u tebi čuči jedna djevojčica, koja je zaigrana koja se uporno želi zaštiti s tim nekim analiziranjem. Ne mogu reći da analiziraš jer je to već postala rugačina!", reklaje Lucija i komentirala da je Anezi naziva tukom, primitivnom i glupom kad se na nju naljuti.

"Pa nisi prepametna cura, kako da ti kažem da si Einstein kad nisi", uzvratila je plavuša.

"A ti, koja si toliko pametna i inteligentna, imaš 31 godinu, a ložiš se na moje neprepametne i glupe stvari i riječi koje iznosim, čemu?!", zanimalo je isprovociranu Splićanku.

Anezi joj je zatim krenula objašnjavati zašto je Lucija uopće u kući. "Posebna si po tome što misliš da si posebna i to je unikat, a nemaš posebnost", rekla joj je. Temperamentna crnka pak je priznala da joj Vrsarka ne bi nedostajala i rekla da voli pozornost kojeg god muškarca, koji uđe u Big Brother kuću.

"Što ćeš ti drugo reći nego takve degenerične gluposti? Ti jesi degenerik u jednom smislu, karikatura teška i to je produkcijsko zlato", oštro joj je odbrusila Anezi koja za sebe tvrdi da je njezina protuteža u showu.

Tijek i rasplet svađe dvije stanarke pratite u dnevnoj emisji u 22:30 na RTL-u!