Play ponuda
Play ponuda
OGORČENA NAPADIMA

Angelina opet brani svoj film

Glumica je opet ustala u obranu svog redateljskog prvijenca te kaže da se pobunila samo jedna osoba.

Image

PXL angelina jolie PXL angelina jolie

M.K.S./HINA/ 2.12.2010. u 21:48
Play ponuda

PARIZ - Hollywoodska zvijezda Angelina Jolie uzvratila je kritičarima njezina redateljskog debija i rekla da većina ljudi podupire prikaz ljubavne priče između Srbina i Bošnjakinje uoči rata.

U Parizu je uoči premijere sasvim drukčijega filma, romantične akcijske komedije "Turist" u kojoj glumi uz Johnnyja Deppa, Angelina Jolie rekla kako njezina namjera nije bila izazvati kontroverzu filmom o ratnoj Bosni.

Bosanske žrtve seksualnih zločina u devedesetima pisale su Ujedinjenim narodima za koje je Oscarovka Jolie veleposlanica dobre volje, i izjavile kako ona nije zaslužila taj položaj i ne zna dovoljno o tom etničkom sukobu.

"Jedna se osoba buni", rekla je Jolie.

"Apsolutna većina stanovištva, glumci, premijer, predsjednik, svi su nam pružili izuzetnu potporu", rekla je i dodala kako je 95 posto glumaca preživjelo rat.

Jolie svoj film, još bez naslova, opisuje kao ljubavnu priču Srbina i muslimanke uoči rata u kojem će poginuti stotinu tisuća ljudi.

Producenti su promijenili planove snimanja u Bosni i preselili neke scene iz Sarajeva u Budimpeštu jer je jedan bosanski ministar u listopadu privremeno ukinuo dozvolu snimanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba