Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KRUŽI PRIČA O NOVOJ PRINOVI

Angelina treći put trudna?

Tabloid koji je javnosti otkrio Angelininu prošlu trudnoću opet je u punoj snazi i tvrdi kako glumica s Bradom Pittom čeka četvrto biološko, a ukupno sedmo dijete.

Image

angelina i brad angelina brad

D.K./ 26.11.2008. u 12:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Američki tabloid In Touch u novom izdanju donosi ekskluzivnu priču o trudnoći Angeline Jolie, uz podnaslov: "Uzbuđena Angie ne može prestati pričati o novom djetetu. Zašto onda Brad nije oduševljen?". Glasnogovornica para demantirala je priču, ali In Touch u očima američke javnosti ima određeni kredibilitet jer je otkrio njezinu prethodnu trudnoću.

Angelina i Brad medijima su u posljednje vrijeme u nekoliko navrata potvrdili kako žele imati još djece, ali su zanijekali novu trudnoću. Ipak, In Touch u nekoliko posljednjih izdanja tvrdi da je Angelina po treći put trudna, pozivajući se na nalaze liječnika i, naravno, informacije "bliskih prijatelja".

Prije nekoliko dana na predstavljanju DVD-a "Kung Fu Panda" slavna je glumica rekla kako su, što se tiče novog proširenja obitelji, sve opcije otvorene: "Svašta se može dogoditi. Obožavamo djecu i sjajno se zabavljamo. U našoj kući vlada kaos, ali je puno zabavnije nego prije. Definitivno želimo imati još djece. Brad je najbolji tata na svijetu. Kad god nam je teško, pogledamo se i shvatimo da trebamo uživati u ovim trenucima, jer su tako mali i slatki sad i nikad više".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba