Ostalo

Nema društvene mreže, no Nina Badrić podsjetila nas je na njezinu ljepotu! Anica Kovač ponovno oduševila...

Naša najuspješnica misica, lijepa Anica Kovač nedavno je proslavila 46. rođendan, ali i dalje mnogi obožavatelji smatraju kako je upravo ona najljepša Hrvatica... Sada je pozirala u društvu poznate pjevačice te pokazala zašto i dalje slovi za simbol ljepote

T.M.
10.03.2022 14:15

Pjevačica Nina Badrić nedavno je održala veliki koncert u Sarajevu, a društvo su joj pravile dugogodišnje prijateljice među kojima se našlo i jedno poznato lice. Riječ je o bivšoj Miss Hrvatske, prelijepoj AniciKovač koju u posljednje vrijeme obožavatelji rijetko kada mogu vidjeti u javnosti.

Iako se djelomično povukla iz javnog života i posvetila se obiteljskom, Anicu s vremena na vrijeme možemo vidjeti na javnim događajima poput koncerata, revija... I dalje, sudeći po komentarima, svojom ljepotom plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a mnogi se slažu u jednom - Anica je i dalje jedna od najljepših Hrvatica.

Prije nekoliko dana proslavila je 46. rođendan, a brojni obožavatelji komentirali su kako nikada nije izgledala bolje. Neki su otišli korak dalje pa pisali kako ne postoji ljepše osobe od poznateHercegovke.

Anica Kovač

(FOTO:Sanjin Strukic/PIXSELL)

Inače, bivša Miss Hrvatske, koja je ujedno i naša najuspješnija misica svih vremena te bivši nogometaš i trener Robert Kovač imaju troje djece,kćeri Leticiju i Viktoriju te sina Marka.

Majka troje djece, titulu najljepše Hrvatice dobila je davne 1995. godine, a mnogi se slažu kako i danas ima ljepotu i stas kao nekada. Na izboru za Miss svijeta proglašena je Prvom pratiljom, a haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Uspjeh je to koji niti jedna druga Hrvatica dosad nije postigla niti nadmašila. S Robertom je u sretnom braku od 2001. godine.