Ostalo

Anica Kovač plijenila pažnju na rođendanu Nine Badrić: Nakon obiteljske prekretnice, slavila uz pjevačicu

Anica Kovač, kao i uvijek, i sada je bila vrlo vrlo elegantna. U Hrvatsku voli dolaziti iako tu više ne živi, a nije poznato je li s obitelji ostala u Monacu ili su se pak vratili u Njemačku

A.Š.
05.07.2022 10:50

Bivša missica i prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač nije propustila 50. rođendan velike prijateljice Nine Badrić u jednom zagrebačkom restoranu. S glazbenicom je do dugo u noć slavilo 140 najbližih prijatelja, suradnika i obitelj, a svi su bili raspoloženi za fotografiranje pa tako i Anica. Supruga bivšeg nogometaša i nogometnog trenera Roberta Kovača istaknula se u crvenoj kombinaciji – odjenula je šljokičaste hlače, crvenu elegantnu satensku košulju, a predimenzionirane zlatne naušnice dodatno su naglasile njezin veličanstven look. Štikle i torbica bile su u istoj, ružičastoj boji. Kratkoj frizuri vjerna je već godinama, a to nije mijenjala niti ovog puta.

Pravo je osvježenje vidjeti je u Zagrebu budući da je obitelj posljednje dvije godine provela u Kneževini Monaco, i to zbog posla njezina supruga Roberta koji je u klubu AS Monaco bio pomoćni trener bratu Niki Kovaču . Kako je on početkom ove godine dobio otkaz, a potom se nedavno zaposlio u njemačkom klubu Wolfsburgu, tako je i Robert krenuo za njim.

Anica Kovač

Nije poznato je li Anica s njihovo troje djece također ponovno preselila u Njemačku ili su ostali živjeti na Azurnoj obali. Nebrojeno je puta rekla kako bi supruga pratila i na kraj svijeta pa se pretpostavlja da su novi život započeli u već dobro im znanoj zemlji. Obitelj Kovač nekoliko je godina provela u Frankfurtu, a Anica je jednom prilikom rekla kako joj ta zemlja nije baš najbolje sjela. Ljeti je s obitelji većinom na Jadranu, a u Zagrebu je kćeri Letiziju prošle godine organizirala 18. rođendan.

"Volim Zagreb, volim svoju Hercegovinu, Monaco je sladak gradić, nije to za nas, mi smo ipak s Balkana", rekla je prošle godine za Exkluziv . Tada je komentirala i svoju ljepotu, koja je postojana još otkako se sa 19 godina natjecala na izboru za Miss.

Anica Kovač

"Bore su to, malo se popravi šminkom. Nema tu tajne, odnosno mislim da je tajna u toj prirodnoj ljepoti i duhu koji u sebi nosim. Smeta mi to pusto operiranje, nadodavanje, preporučila bih svim mladim djevojkama da prihvate svoju ljepotu kakva god da je, to je nešto jedinstveno što žena može pružiti", rekla je tada u razgovoru.