Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nervoza raste

Anno: Ante poludio na Tonija: 'Sereš kvake, prijatelju!'

Svađa je eskalirala do trenutka u kojem su dame mislile da će sigurno doći i do fizičkog obračuna

Image
Foto: RTL
Vijesti.hr/ 9.9.2016. u 15:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako odmiču dani u dvorcu tako kandidatima suživot postaje sve teži, a pod pritiskom je prvi 'puknuo' Ante koji se obrušio na Tonija zbog navodne krađe i narušavanja intime. „Ušao si u moj privatni prostor. Ja u tvoj neću na nikakav takav način da ti ne znaš. I govoriš i drugu laž, da ja okolo pričam kako mene ovdje nitko ne voli. Kome sam ja to rekao? Ja sve ljude gledam kao braću i sestre. Sereš kvake prijatelju!“, vikao je Alen na Tonija.

Cijeli nesporazum je nastao jer je Toni krenuo u prostorije nižeg klana po knjigu i pločicu kako bi mogao učiti, što je Alen protumačio kao krađu. „Uzeo sam je jer sam želio učiti“, branio se Toni. „Onda dođi pa me pitaj! Ajte svi…glup si k´o top“, ljutito je Alen ustao od stola. „Mislim da je Ante malo nervozan, iako po meni nema razloga biti. Definitivno ima prednost pred bilo kim od nas jer je fizički spreman i ima nekog znanja, ali je nervoza prisutna. Valjda zato što je u duelu i to već prvi tjedan“, komentirao je Toni.

Svađa je eskalirala do trenutka u kojem su dame mislile da će sigurno doći i do fizičkog obračuna. Kako je završila, doznajte večeras u 21 sat na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba