Play ponuda
Play ponuda
Ostali su dobri

Ante Gotovac i dalje je u kontaktu sa Simonom i njezinim novim suprugom: 'Ona i dalje vjeruje u Boga i misli da će je Svevišnji spasiti'

Ante Gotovac nekad je punio medijske stupce razuzdanim životom i burnim brakom s bivšom suprugom Simonom Gotovac.

Image
Foto: Marijan Delija/PIXSELL
Tabloid.hr/ 30.3.2020. u 14:30
Play ponuda

50-godišnji Ante Gotovac domaćoj je javnosti poznat po braku s bivšom starletom Simonom.

Ante danas živi u Zemunu, a ističe kako je razuzdan život u potpunosti iza njega. Sa Simonom ima 14-godišnju kćer Gabrijelu, a otkrio je kako je s njom i bivšom suprugom i dalje u kontaktu, jer obje žive u Austriji sa Simoninim suprugom Stanislavom.

Image
Foto: Marijan Delija/PIXSELL
Image
Marijan Delija/PIXSELL

(FOTO: Marijan Delija/PIXSELL)

"Ja godinama lagano živim, onako penzionerski. Zaspem oko 21.30 sati, a dignem se oko 7 ujutro. Onda si iscijedim naranču i skuham kavu, otuširam se i odem na pijacu. Tri dana u tjednu smijemo na pijacu pa si kupim namirnice za ručak. Onda odradim nešto, iako mi je, moram priznati, posao opao. Ali ne brinem se, sve će biti u redu i sve će to opet doći na svoje", otkrio je za 24 sata.

Image
Foto: Marijan Delija/PIXSELL
Image
Marijan Delija/PIXSELL

(FOTO: Marijan Delija/PIXSELL)

Posljednjih godina redovito je pohađao duhovne obnove u Samoboru, a ističe kako mu divlji način života ne fali, kao ni smanjenje socijalnih kontakata.

"Ništa mi teško ne pada, navikao sam i na uspone i na padove u životu. Kao čelik sam, nitko mi ništa ne može!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Redovito se čujem i s Gabicom i Simonom i Stanislavom. Svaki dan se dopisujem s njima vezano za situaciju i dijete. Oni su svi dobro. Simona i dalje vjeruje u Boga i misli da će je Svevišnji spasiti. Gabica je trebala malo doći kod mene oko Uskrsa, ali sad je takva situacija kakva je. Nažalost ne može mi doći", istaknuo je.

Image
Foto: Facebook
Image
Facebook

(FOTO: Facebook)

"Ne mogu zamisliti da je itko blizu mene. Neću da mi itko pametuje, ne može mi nitko gledati u telefon i zezati me. Kad mi je odgovaralo pozvao bih neku curu na ručak i s njom se družio. Odgovara mi mir, ne volim da mi itko prigovara, ne trebaju mi ničiji savjeti", komentirao je Gotovac odnos s donedavnom djevojkom, 25-godišnjom Nađom iz Beograda.

"Nismo u svađi, ali mi odgovara da sam solo. Čujemo se svako toliko. Kad me naljuti onda se ne čujemo. Volim biti solo. Čak mi odgovara to samovanje, malo počistim po kući. Laganiji đir mi odgovara", zaključila je nekadašnja reality zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISCRPLJENI OD VIROZE

Martina i Ismael opet bolesni pa on donio važnu odluku: 'Ne možemo tako dalje'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Play ponuda

Više s weba