Ostalo

Ante Rebić pohvalio se obiteljskom srećom! Pozirao sa sestrom Katarinom na njezinoj svadbi

Samozatajni nogometaš pozirao je sa svojom sestrom. Poznato je da je Ante jako blizak sa svojom obitelji te pažljivo čuva njihovu privatnost

B.M.
04.07.2022 19:00

Ante Rebić proteklog vikenda imao je razloga za slavlje. Naime, udala se njegova sestra Katarina, a ponosni brat sve je obilježio zajedničkom fotografijom na svom Instagramu. Pozirao je s Katarinom, koja je nosila bijelu vjenčanicu i buket bijelih ruža, a sjajno je izgledao i on sam - noseći zgodno odijelo i široki osmijeh. Iako je ovoga puta Ante podijelio jedan detalj obiteljske sreće, nogometaš ne običava dijeliti fotografije i detalje iz života njegove obitelji.

Poznato je da je odrastao u skladnoj obitelj u Imotskom, a uz Katarinu, ima i sestru Mariju. I jednu i drugu Ante čuva od očiju znatiželjne javnosti, no sa svojom je obitelji jako blizak. Bilo je to jasno i tijekom SP-a 2018. godine, kada je Antina majka oduševila cijelu zemlju izjavom da je njezin sin single i da bi voljela da se skrasi. Mnoge dame tada su se željele naći u koži žene zbog koje bi se nogometaš skrasio, no čini se da je našao onu pravu.

Iako se ne eksponira, Ante navodno već dulje vrijeme ljubi Mostarku Klaru Pinjuh. Samozatajna djevojka nema društvene mreže te sa svojim partnerom uživa u popriličnoj anonimnosti, što im oboma, čini se, itekako odgovara.