Ostalo

Antonija Blaće o koronavirusu: Spremna je za izolaciju, a ljude je pozvala i da ne šire lažne informacije

Sve se više poznatih Hrvata oglašava na društvenim mrežama o koronavirusu.

Tabloid.hr
13.03.2020 09:40

Sve više poznatih Hrvata oglašava se na Instagramu u vezi koronavirusa koji sve više zabrinjava javnost.

Jučer je to učinila Severina na Instagramu bizarnom fotografijom na kojoj ima kosu preko lica, masku te sunčane naočale, a više od 1,2 milijuna obožavatelja pozvala je da vode računa o zdravlju i zaštiti.

Sada se oglasila i RTL-ova voditeljica Antonija Blaće , selfiejem iz automobila.

"Ako dođe do toga, ja sam spremna za izolaciju. Selim društveni život online. Ionako non stop scrollam", započela je svoj status pa nastavila.

"Ljudi, malo odgovornog ponašanja, slušajte upute, malo dezinfekcije, smanjite grljenja i rukovanja, pratite objave (ne moje, nego stožera). Budite odgovorni, ako ne radi sebe onda radi drugih. I naravno - ne širite lažne informacije. Rekla bih vam pusa svima- al nije prikladno, dakle srdačan pozdrav s pristojne udaljenosti od 2 metra. Ljubav na daljinu, šta sad."

"Proljeće je. Toplo je. Kažu da je to dobro. Perite ruke, izbjegavajte grljenje, rukovanja i općenito se odgovorno ponašajte, ako ne zbog sebe onda zbog drugih. Sve će proći, pa i ovo, pomozite svojim ponašanjem. Ne škodi pozabaviti se svojim imunitetom", dodala je voditeljica i u svojim Instagram pričama.

"A i radi svih zdravstvenih radnika koji non stop rade. Ne moramo otežavati. Jedno veliko srce za sve njih u cijelom svijetu", zaključila je.