Play ponuda
Play ponuda
BIVŠI KOŠARKAŠI

Prepoznajete li njih dvoje? Skupa su od 17. godine, a danas su jedan od najskladnijih, ali i najzgodnijih domaćih parova

Bivši košarkaši Antonija Mišura Sandrić i Marko Sandrić prisjetili su se mladih dana, kada su kao sedamnaestogodišnjaci bili zaljubljeni preko ušiju

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 13.4.2022. u 22:00
Play ponuda

Bivša košarkaška reprezentativka Antonija Mišura Sandrić ne skriva kako joj je Instagram zabava gdje može pokazati svoju kreativnost, a osim prekrasnog grida, tu i tamo podijeli neke fotografije iz prošlosti. Tako se sada pohvalila fotografijom iz mladih dana sa suprugom, bivšim košarkašem Markom Sandrićem. „Kako smo mladi“, napisala je uz fotografiju njih dvoje zagrljenih na kauču. Nisu još bili niti punoljetni kada su uletjeli u ljubavnu vezu, a jedan su od rijetkih slučajeva koji dokazuje kako se ljubav iz srednjoškolskih dana unatoč svim izazovima ipak može održati.

Svoj su odnos u rodnom Šibeniku ovjekovječili na vjenčanju 2015. godine, i to nakon deset godina veze.

"U braku mi je doista predivno. Ma, ustvari ništa se nije bitno promijenilo, Marko i ja uživamo u ljubavi kao i prije našeg vjenčanja. Ako ipak možemo govoriti o promjenama, onda je to novo prezime na koje se još privikavam. Znate ono, kad nosiš prezime Mišura cijeli život, pa sad Sandrić, treba vremena da se navikneš. Ma brak je stvarno predivan, taj osjećaj da smo ja i moj Marko jedna duša i jedno tijelo nešto je neopisivo“, rekla je nakon nekoliko mjeseci braka za Jutarnji list.

Četiri godine kasnije podijelili su sretne vijesti, kako će u njihovu skladnu obitelj uskoro stići djevojčica. Tara se rodila 3. veljače 2020. godine, a nešto više od dvije godine kasnije na svijet je stigao i sin Noel. Da je ljubav i dalje postojana dokazala je posvetom na društvenim mrežama za prošlogodišnju godišnjicu braka kada je svojeg Marka obasipala samo najljepšim riječima. "Ja biram tebe. I birat ću tebe uvijek iznova, bez pauze, bez sumnje, sa svakim otkucajem srca. Nastavit ću uvijek birati tebe", napisala je košarkašica ispod objave.

Svakodnevne treninge i profesionalan sport zamijenila je s poslom na društvenim mrežama, kao i posvećenosti obiteljskom životu. Neko je vrijeme igrala u Poljskoj, na Olimpijskim igrama 2012. godine u Londonu bila je djelom ženske košarkaške reprezentacije kadaje proglašena i najljepšom sportašicom na tom spektaklu, no prošle je godine sa sigurnošću rekla  kako je vrlo mala vjerojatnost da će se vratiti svojoj prvoj ljubavi - košarci. „Ne želim malo dijete odvajati od obitelji“, zaključila je u razgovoru za RTL Exkluziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba