Ostalo

Antonija Mišura Sandrić pokazala svoj luksuzni stan, pratitelji ne prestaju komentirati: 'Mogu li živjeti...

Lijepa plavuša otkrila je i kako izgleda trenutak njezine sreće, ali i u čemu trenutno uživa

T.M.
13.10.2021 19:00

Šibenska košarkašica Antonija MišuraSandrić prije nekoliko tjedana na društvenim mrežama je objavila sretnu vijest - uskoro će ponovno postati mama. S obzirom na to da će njihova obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana, lijepa sportašica 'bacila' se na uređenje stana.

Sada je sa svojim pratiteljima podijelila fotografije luksuzne kuhinje i blagovaonice koji su osvojili društvene mreže. ''Mogu se useliti kod tebe?'', samo su neki od komentara ispod objava.

Lijepa plavuša otkrila je i kako izgleda trenutak njezine sreće, ali i u čemu trenutno uživa. ''Kavica s mamom'', ali s obzirom na to da ja ne pijem kavu onda bi stavila naslov ''Čaj s mamom''. Rijetki trenutci biti za stolom u tišini, ali kada ga imam onda uživam u njemu do kraja'', napisala je uspješna sportašica.

Prije nekoliko dana objavila je predivnu fotografiju na kojoj njezina kći sjedina tepihu i u rukama drži traku na kojoj jebalon s njezinimimenom. Iza malene Tare jeormar s obješenom haljinicom.

Antonija Mišura

O promjeni interijera sobe malene Tare, Antonija je obavijestila prije nekoliko tjedana.

"Evo, već duže vrijeme sam htjela promijeniti izgled Tarine sobe, što zbog roze boje, namještaja, previše stvari nepotrebnih itd. Kad sam vidjela koje divne tapete imaju, rekla sam: 'E, sad ću i baš me briga'. Tako sam odmah imala izliku da napravim malo razmještaja i nove boje radi naše nove bebice koja uskoro stiže, pa mi nisu mogli puno prigovarati. Išla sam na bež tople tonove i mislim da je stvarno sve pun pogodak. Odmah smo stavili isti krevetić i za bracu (ja to volim sve dosta na vrijeme napraviti i malo prije vremena)", pojasnila je na službenom Instagram profilu.

Pročitajte još
Antonija Mišura pokazala kako je preuredila sobu kćerkice Tare zbog dolaska prinove: 'Mislim da je...

Podsjećamo kako je Antonija u braku s Markom od 2015. godine. Nedavno se atraktivna Šibenčankapohvalila kako jedrugi put trudna i daće roditi sina.