Play ponuda
Play ponuda
ČESTITKE

Antonija Mišura Sandrić rodila dječaka: 'Postali smo bogatiji za još jedno blago'

Bivša sportašica rodila je drugo dijete, zdravog dječaka za kojeg još uvijek ne želi otkriti kako se zove

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 28.1.2022. u 9:45
Play ponuda

- Mama i tata postali bogatiji za još jedno blago. Bogu dragom hvala, braco nam je stigao živ i zdrav - napisala je naša bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić (33) na svome Instagramu gdje je podijelila sretne vijesti. Rodila je dječaka, a on je malo uranio. Na svijet je stigao tjedan dana prije termina.

"Već oko 10 sati ujutro osjetila sam prave trudove, a sin nam se rodio u 11:30 sati. Marko je cijelo vrijeme bio uz mene na porodu. Imam super iskustvo. I ovoga puta na porodu su mi bile babice i moja doktorica koja je vodila trudnoću. Čak i kad misliš da ne možeš sve izdržat, žena sve uspije. Sinčić nas je iznenadio tjedan dana prije poroda, ali sve je prošlo savršeno", dodala je Antonija za Gloria.hr.

Otkrila je kako je i ovoga puta prošlo sve uredu. Kćerkica Tara jedva je čekala da njezin braco stigne na svijet, a koliko su se tome radovale i ona i njezina majka, dokazuje to da su sobu preuredile već na samom početku trudnoće.

Antonija i Marko ljubav svoju su dugogodišnju ljubav okrunili brakom u kolovozu 2015. godine. Vjenčanje su održali u rodnom Šibeniku. Prije nego što su uplovili u brak bili su zajedno deset godina. Početkom veljače 2020. godine na svijet je stiglo njihovo prvo dijete, djevojčica Tara. 

"Kad se rodila bila je isti ćaća, a sada svi kažu da je na mene. Mislim da je i karakterom na mene. Znat će se izboriti za sebe u životu, ali je tvrdoglava za poludjeti. Kad dobiš dijete onda shvatiš da problem dolaze”, rekla je Antonija kroz smijeh za RTL Exkluziv. Tada je naglasila kako se sportskom životu kao profesionalna igračica ne planira vraćati. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POBJEDNICA BB-A

Nastavlja se potraga za Marijanom Seifert: Pronađene su njezine stvari, oko Save dizat će se i dron

Play ponuda

Više s weba