Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PJESMA SHAKESPEARE

Antonija Mišura Sandrić u ulozi modela: Jedna od najljepših Hrvatica glumi u novom Jolinom spotu

Nova pjesma pod nazivom 'Shakespeare', prava je ljetna poslastica u kojoj će se pronaći mnogi parovi

Image
RTL.hr/ 7.6.2022. u 22:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zavođenje, vruće pa hladno, on trči za njom pa onda ona malo za njim – poznata situacija, zar ne? Koliko god su ponekad ovakve situacije mukotrpne, to su ipak one slatke brige u kojima se na kraju uživa. Upravo je jedan takav odnos opisan u novoj pjesmi Joška Čaglja Jole, čije stihove i glazbu potpisuje Ivan Huljić, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/c2d0c91c-e657-11ec-b24d-76f834fe7ab7/original

Izvor: PRESS

Ono što ovaj spot čini izuzetno ugodnim oku je prekrasna košarkašica Antonija Mišura Sandrić, čija je ljepota već nadaleko poznata. Ona i Jole, našli su se u glavnim ulogama, a gradske lokacije bile su savršene kulise, jer su upravo svojom jednostavnošću prikazale kako to svakodnevno izgleda kada dvoje ljudi trče jedno za drugim. Ono što je dalo poseban dojam spotu su magične naočale kroz koje glavni glumci svijet vide drugačijim. Bez njih, grad je siv, a s njima obojan i prepun života. Režiju spota potpisuje Dario Radusin.

"Jako sam sretan što su ovaj spot i pjesma ugledali svijetlo dana. Vjerujem da je svatko barem jednom u životu osjetio ono što smo Antonija i ja nastojali prenijeti svojim ulogama, a u tome i postoji ta neka posebna čar. Osvajati nekoga za koga nam je oko zapelo je poseban gušt i to su trenuci u kojima se uživa i pokazuje ono najbolje od sebe. Nadam se da će publika uživati u pjesmi i da će ovo ljeto odzvanjati na tulumima i druženjima", dodao je Jole.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba