Ostalo

Ava Karabatić nam ekskluzivno otkrila sve o novom projektu, a nećete vjerovati što je nagrada: 'Ljudi...

Nakon što je objavila kakav je to projekt pripremala već mjesecima, nama je ekskluzivno otkrila sve detalje

Tabloid.hr
04.03.2020 12:00

Ava Karabatić je ponovno šokirala fanove nakon što jučer predstavila novi projekt koji je spremala mjesecima. Nešto potpuno drugačije od predsjedničke kandidature, Ava je odlučila organizirati prvi online talent show .

Ava Karabatić

(FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

"Oslobodi svoj talent i prijavi se u prvi online talent show. Prijave šaljite u DM do 20.03.2020. Sretno", napisala je Ava na službenom profilu natjecanja " Balkan Star by Ava ".

"Toliko sam sretna i uzbuđena jer mjesecima radim na jednom projektu koji će svakoga trena ugledati svjetlost dana. Prvi online talent show! Uskoro detaljnije", napisala je prije nekoliko dana Ava, a trenutno se sve to, čini se, realiziralo.

Sada je ekskluzivno za RTL Tabloid otkrila sve o novom projektu koji je zainteresirao mnoge te nam odgovorila na pitanje što je zapravo nagrada.

"Balkan Star by Ava je nastao jer ne postoji ni jedan balkanski talent show. Dala sam priliku ljudima scijelog Balkana da se prijavljuju do 20. ožujka i bore za glavnu nagradu od 25.000 kuna ", započela je Ava pa nastavila.

"Prijavljuje se tako da se video talenta šalje na službeni Instagram profil, aočekujem da će ovaj projekt biti velika uspješnica . U samo jednom danu naš tim je dobio 130 prijava . Ljudi se prijavljuju s raznim talentima, pjevaju, plešu, izvode trikove. Pojedinci su slali i šokantne talente koje ne smijem još otkrivati", rekla nam je Ava.

Ava Karabatić

(FOTO: Matko Lukunic/PIXSELL)

Čini se da nikada ne miruje, a tko zna što nam još sprema u budućnosti.