Ostalo

Baby boom za kraj 2015: doznajte koje su poznate dame ostale u drugom stanju!

Čini se, ove su godine rode ponovno počele nadlijetati Lijepu našu jer svjedočimo mini baby boomu. Barem što se naše estrade tiče. Mnogi su već postali roditelji u ovih 365 dana, a neki su tek ovih dana doznali da će to postati u 2016-oj

Ana Miščević
28.12.2015 18:32

Najpoželjnija celebrity trudnoća u ovoj godini, čini se,bila bi ona Jelene Rozge . Nju su nosećom proglašavali nekoliko puta,a sve to zbogčini se, lošeg kuta slikanja i fine papice njezine mame.

"Ja se uvijek kaoi svake godine radujemfrancuskoj salati,i nećeš vjerovat, ali ja je obožavam", otkrila je pjevačica.

Mama tu francusku toliko fino spravlja da se nacija ozbiljno zabrinula za Jelenino trudničko stanje,no zaobljeni trbušćić, čini se,ide na mamin, a ne na Stjepanov račun.

No jedna je trudnoća potpuno stvarna i plod ljubavi i sreće. Naime, mankeneka i fitness trenerica Iris Rajčić uskoro će osjetiti čari majčinstva.

Ona i zaručnik nogometaš Marko Livaja trenutačno žive u Italiji, gdje ovaj 22-godišnjak igra, a blagdane su proveli malo u Splitu, a malo u Zagrebu.

"Sve je u redu, u sedmom smo nebu, prošao je taj kritični period, sad sam u četvrtom mjesecu i to je to", rekla nam je Iris putem telefona.

A ako je vjerovati gradskim kuloarima, trudna je i bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić . Iako nam sama to nije potvrdila,ovakve vijesti neće moći dugo kriti.Dobro nam došle sve bebice u 2016 godini.