Play ponuda
Play ponuda
UBIJALA VRIJEME

Baka četiri godine krala po dućanima iz čiste dosade

Naoružana kolicima za kupnju, bakica je 'pelješila' dućane koji su poprilično udaljeni od mjesta stanovanja, a koristila je besplatnu autobusnu kartu za umirovljenike.

Image
Foto: PHOTOS/ILUSTRACIJA
RTL/Hina/ 29.1.2014. u 15:29
Play ponuda

Britanska baka, 76-godišnja JuneHumphreys, osuđena je u srijedu na mjesec dana uvjetne zatvorske kazne jer je četiri godine u kontinuitetu krala po dućanima "iz čiste dosade", piše u srijedu The Sentinel.

Majka sedmero djece krala je po supermarketima u županijama Staffordshire i Chesire. Naoružana kolicima za kupnju bakica je "pelješila" dućane koji su poprilično udaljeni od mjesta stanovanja, a koristila je besplatnu autobusnu kartu za umirovljenike.

Kako bi "ubila vrijeme", bakica je hodočastila po raznim dućanima, a među njezinim "ulovom" su bile zastupljene čokoladice, kava, alkohol, odjeća za bebe pa čak i pumpica za dojenje.

Humphreys je priznala krivnju, a sud u sjevernom Staffordshireu ju je upozorio da to više ne čini, inače će završiti u zatvoru.

"Ona zna da to što je činila nije dobro. Glavni razlog je dosada jer živi sama", objasnio je probacijski službenik. Također je kazao da je kleptomanija usporediva s ovisnošću o heroinu.

Baka mora platiti 45 funti sudskih troškova i 80 funti odštete za ukradenu robu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba