Play ponuda
Play ponuda
Vrijeme je za odmor

Baka Danijela čuva djecu, a Ella i Charles uživaju u Saint Tropezu: 'Jako me podsjeća na Rovinj'

Ella i Charles otputovali su u Francusku, a na društvenim mrežama otkrili su u kakvom luksuzu sada uživaju

Image
Foto: Instagram
RTL.hr/ 1.9.2022. u 11:00
Play ponuda

Influencerica Ella Dvornik-Pearce i njezin suprug Charles Pearce u srijedu su otputovali u Saint Tropez, a sa svojim pratiteljima podijelili su kako provode vrijeme na odmoru iz snova. Prva stanica, ako je vjerovati društvenim mrežama, bio je restoran, zaljubljeni dvojac uživao je u obilnoj večeri, a Ella je potom otkrila kako ju grad jako podsjeća na jedno mjesto u Hrvatskoj.

''Vrijeme je za St Tropez . Prošetajte sa mnom malo po rivi da vidite kakve jahte su se tu nastanile. Mene jako podsjeća na Rovinj. Jeste li ikada posjetili Francusku. Gdje ste bili?'', napisala je Ella u opisu fotografije na kojoj pozira s minimalno šminke. Brojni pratitelji ispod objave komentirali su kako influencerica izgleda jako lijepo, a potom su joj u komentarima pisali savjete o mjestima koje vrijedi posjetiti u spomenutoj zemlji.

I dok roditelji uživaju na romantičnom putovanju, Balie i Lumi uživaju s bakom Danijelom koja se prije nekoliko dana pohvalila kako joj unuke dolaze na otok.
'Ponekad se ulovim u mislima, prije nego zaspem, kako sam zapravo prigrlila samački život i ponekad se prepadnem te spoznaje, ali ipak završim razmišljanje optimistično “sutra je novi dan''. Ali vjerujte - u svemu tome, ja sam ispunjena i radujem se svakom novom danu. Jer toliko toga imam u životu što me čini radosnom. Evo, idući tjedan mi stižu Lumi i Balie i bas se tome veselim jer će me izbaciti iz ove moje ''fjake''. Mjesto se pomalo prazni turistima i sad nastupa najljepši dio ljeta. Pa masline! Ove godine berem svoje masline i imat ću svoje ulje… To je ostvarenje dugogodišnjeg sna'', napisala je Danijela.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Play ponuda

Više s weba