Play ponuda
Play ponuda
ne morate na sjeverni pol

Baka Mraz iz Istre sve je pripremila za dolazak djedice

Više ne treba putovati tisuće kilometara, niti se smrzavati na iznimno niskim temperaturama na Sjevernom polu kako bi posjetili Djeda Mraza u njegovom domu. Dovoljno je otputovati u Istru, u Kaštelir i pomoći Baki Mraz da sve pripremi za njegov dolazak i za veseli, i šareni Božić.

RTL/ 9.12.2014. u 19:00
Play ponuda

Jedno po jedno, nizali su mališani slova u pismo. I sve to kako bi trenutačno najzaposleniji i najdraži im djedica u crvenom doznao što bi ovog Božića željeli pronaći ispod bora.

A upravo zbog svih tih želja Djedica nije bio kod kuće.

''Djed Mraz u ovo doba godine ima najviše posla, radi igračke sa svojim patuljcima na Sjevernom polu'', tvrdi Baka Mraz Marijana Diklić.

Ni Baka Mraz ne Odmara. Čita priče, peče kolače, kuha čaj i priprema kuću za još jedan veseli i šareni Božić u domu Djeda Mraza.

Naravno da ništa od toga ne bi stigla da joj u pomoć ne priskoče njezini vrijedni vilenjaci, mnoga djeca, ali i njihovi roditelji.

''Pravimo sada male kolačiće pa se spremamo za blagdane. Prelijepo je, lijepo za djecu, interesantno, prirodna atmosfera, ma super'', oduševljena je Nikolina Marić Tutić.

Djedica se posljednjih godina očito udomaćio u Istri. A kad je ovako blizu,  puno mu je lakše šapnuti svoje božićne želje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Play ponuda

Više s weba