Play ponuda
Play ponuda
MIROVINA JOJ PREMALA

Baka prodaje svoje tijelo kako bi preživjela

Osamdesetogodišnja bakica postala je poznata nakon nastupa u njemačkom supertalentu, a prije je bila znana samo muškarcima koji su za njene seksualne usluge plaćale basnoslovne pare.

Image
K. T./ 10.11.2011. u 9:09
Play ponuda

Hilda Breer nekada je bila bogata, no otkako je njezina rođakinja rasprodala cijeli njezin imetak, 80-godišnjakinja je postala siromašna te odlučila početi zarađivati kao prostitutka.

Ne može živjeti od svoje, 225 eura vrijedne mirovina, pa je počela raditi u bordelu, a nedavno je nastupila i u njemačkom Supertalentu. Njen nastup na showu možete pogledati ovdje.

Nada se da će se zahvaljujući svojem pjevanju i sudjelovanju u showu proslaviti te da neće morati živjeti samo od mirovine, a sudeći po njezinom nastupu, čini se kako je oduševila publiku.

Hilda koja je rođena u Argentini prije je glumila u telenovelama i pjevala te zarađivala puno novca, no nakon što je jednoj rođakinji dala punomoć, ostala je bez cijelog imetka.

Morala je nekako zaraditi pa je na jednom oglasu pročitala da u klubu traže dame. Sat vremena s njom stajao je 140 eura, no nakon 15 mjeseci u bordelu odustala je od tog posla jer njeno tijelo to više nije moglo izdržati.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sretan rođendan!

O ovim kombinacijama slavljenice Kolinde Grabar-Kitarović pisao je cijeli svijet: Koja je vaš favorit?

Play ponuda

Više s weba