Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
divne dame

Bake nekih novih generacija! One su u formi, uspješne, zgodne i žive neku novu mladost

Silvana Poljak na vlastitom primjeru pokazuje kako za neke stvari nikad nije kasno, dapače, sve je više dama kojima godine laskaju

Image
RTL.hr/ 19.8.2022. u 13:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nekada je pojam bake bio onaj fine starice, žene u zrelijim godinama, koja bira konzervativnije modne odabire i živi samozatajnijim životom. Danas su, srećom, ti dani iza nas, a dame u najboljim godinama žive dane života. Ulazak u šesto, sedmo ili čak osmo desetljeće života više nema isti značaj kakav je imalo prije - i hvala svemiru na tome. Baš kao što su neki muškarci s godinama kao vino - što stariji to bolje, tako i neke poznate dame godine nose sjajno.

Image
godine su joj samo broj!

Je li ona najzgodnija baka u Hrvatskoj? Silvana je majka slavne influencerice i žena osebujnog stila

Fotogalerija
Image
godine su joj samo broj!

Je li ona najzgodnija baka u Hrvatskoj? Silvana je majka slavne influencerice i žena osebujnog stila

Fotogalerija

Najnoviji primjer svakako je poduzetnica Silvana Poljak. Zgodna baka šestero unučadi broji 59 godina, no to je ne sprječava da uživa u svim svojim modnim kombinacijama, kupaćim kostimima te suncu i moru. Gospođu Silvanu veseli svaka njezina modna igra, a Instagram joj je pravi mali dnevnik kombinacija i lijepih, sunčanih dana u Dalmaciji. Inače je i majka troje djece, direktorica u obiteljskoj tvrtki te je punokrvna zvijezda društvenih mreža. Osim što je u odličnoj formi, Silvana je i dokaz da za neke stvari nikad nije kasno - pa tako niti za pokretanje potencijalne nove karijere, baš onakve kakvu je ona započela na Instagramu prije par godina.

Slične stvari mogli bismo reći i za Danijelu Dvornik. 55-godišnja blogerica odavno nije izgledala bolje, dapače, u odličnoj je formi i uživa u svom novom životnom početku. Naime, polako je kroz četiri godine renovirala obiteljski dom na Braču i krajem prošle godine trajno preselila na otok na kojem je često boravila s pokojnim suprugom Dinom i njihovom Ellom. Danas, česte su joj posjetiteljice njezine unučice Balie i Lumi, a Danijela i za njih brine energično. U pedesetima živi nekim novim životom i mora se priznati da joj baš dobro stoji.

Teško bi ovu temu bilo odraditi bez jedinstvene Nede Ukraden. Seksi baka u osmom desetljeću života izgleda izvrsno. Nedavno je proslavila 72. rođendan, no izgledom može bez problema parirati i 20-ak godina mlađim kolegicama. Vedar pristup životu nikada je nije napustio, a osim u tome, tajna njezinog uspjeha je, između ostalog, u njegovanom izgledu, vježbanju i dobroj genetici.

Bakom je u svojim četrdesetima postala stomatologinja i poduzetnica Vanja Horvat. Nedavno je zakoračila u pedesete, no Vanja je i dalje prava senzacija. Osim što je pokrenula uspješnu poduzetničku karijeru, izgleda izvrsno te uživa u životu punim plućima. Unučica Vita svemu je dala novu dimenziju pa je Vanji druženje s njom pravi eliksir mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

U izvanrednoj formi je i novopečena baka Vjekoslava Huljić. Zgodna Vjekoslava zablistala je i kada je nedavno dočekala svoju kćer Hanu pred splitskim rodilištem, a s kojom je potom otišla kući kako bi brinule za malenu Albu. Unučica je obitelji Huljić donijela veliku radost, a ne sumnjamo da je posebno baka Vjekoslava sretna što se uvećalo njezino malo žensko carstvo unutar obitelji.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FASCINANTNE SNIMKE

Uživajte u pogledu na Zemlju uživo iz svemira!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba