Play ponuda
Play ponuda
INFLACIJA SUPER - BAKA

Bakice otjerale pljačkaša

Dvije umirovljenice uspjelu su zajedničkim snagama i upotrebom sredstva za čišćenje i škarica otjerati nespretnog pljačkaša koj se nadao oteti dnevni utržak.

Image

babe babe

A.P./ 6.3.2011. u 11:04
Play ponuda

YORKSHIRE - Dvije britanske penzionerke su se obranile od pljačkaša koji je bio naoružan nožem koristeći se flašom sredstva za čišćenje, prenosi Yorkshire Post. June Cawkill i Norma Doherty su radile na benzinskoj pumpi kada im je prišao nepoznati muškarac i prijeteći nožem zatražio novac iz blagajne.

No, njegov zli naum je ostao samo na neuspjelom pokušaju, jer su dvije hrabre bake odlučile da mu se suprotstave. June ga je prvo uplašila škarama, a Norma ga je uspjela otjerati udarajući ga flašom sredstva za čišćenje.

"Čistila sam police sredstvom za čišćenje. Iako nisam bila svjesna šta se događa, udarila sam ga flašom nekoliko puta, nakon čega je trčeći pobjegao van", rekla je Norma.

Dohertyjeva je rekla da je bila više ljuta nego uplašena kada je pljačkaš došao na benzinsku pumpu.

Ovo nije prvi slučaj u Britaniji u kojem su "superbake" savladale pljačkaše. Prošlog mjeseca je 71-godišnja Ann Timson slavu stekla kada se od pljačkaša obranila udarajući ih svojom ručnom torbicom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISKRENA DO KRAJA!

Leksikon RTL.hr-a! Kristina Mandarina otkrila koju pjevačicu najradije sluša i tko joj je bio prva simpatija

Play ponuda

Više s weba