Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Potpuno iskrena

Balkanska žena-zmaj nakon deset godina vraća se u zagrebačku Arenu: 'Godine me nisu promijenile'

Deset godina nakon velikog zagrebačkog koncerta, poznata regionalna pjevačica vraća se na isto mjesto - a sve kako bi proslavila 35 godina uspješne karijere

Ana Miščević/ 25.5.2019. u 18:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lepa Brena vraća se nakon 10 godina u Zagreb i to velikim nastupom u zagrebačkoj Areni sa svojom turnejom 'Zar je važno da l' se peva ili pjeva.'Tim smo povodom razgovarali s jednom od najvećih zvijezdi naše regije.

Zanimljivo ime pjesme i turneje komentirala je uvjerljivo: "Ja se svih ovih godina nisam mijenjala i ne mijenjam ni boji perja niti mijenjam perje. Svi koji me znaju razumiju da nisam plašljiva i ne odstupam od svojih stavova."

Glazbena zvijezda potvrdila nam je da će nastupati prvi put nakon 10 godina u Zagrebu, ali često je u Hrvatskoj gdje ima mnogo prijatelja i obožava vrijeme provoditi na našoj obali. Sad će ti trenuci biti još ljepši, budući da je Brena nedavno postala baka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Aleksandra nam je rodila zaista jedno biće koje cijela obitelj obožava i to je jedna vrsta ljubavi koja se ne može usporediti s niti jednim drugim osjećajem", otkrila je Brena i dodala da joj je bilo bitno da bude "veliki prijatelj svojim snahama i kao rezervna majka na koju se uvijek mogu osloniti."

Upravo se čita

Image
kakva ljubavna priča!

Kristijan o svojoj zaručnici: 'Ludo sam zaljubljen! Upoznali smo se na sezoni prije sedam godina'

Brena nije imala žensku djecu, ali zna što bi poručila mladim ženama: "Želim im da znaju voljeti i poštovati, ali i da nauče sebe i partnera na kompromise. Puno je bolje od jednog odnosa napraviti ozbiljno prijateljstvo."

Izgled nije sve, ali Lepa Brena ne krije da itekako vodi računa o svom izgledu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ja sam ipak Lepa Brena! Odlučila sam da optimziram bude moj životni pravac i uvijek moram biti lijepa i dotjerana i o tome jako vodim računa, a posebno o svojoj prehrani"; objasnila je. 

Više pogledajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba