Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DVADESET GODINA KARIJERE

Ban počeo "zdravu eru" bez pijače

Prema riječima splitskog glazbenika, mediji su iskrivili istinu oko njegovog navodnog samoranjavanja, sve samo da bi bolje prodali priču.

Image

marijan ban marijan ban

D.K./ 28.11.2008. u 15:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Dva mjeseca nakon hospitalizacije, Marijan Ban opet je u punoj snazi, pa u medijima najavljuje nove nastupe i glazbene projekte koji ga, kaže, "održavaju na životu". "Radujem se svakom danu i uživam u njemu. Mediji su, tako su mi rekli, pisali svakakve gadarije. Uvlačili su i moju obitelj u to, a istina je sasvim drugačija. Nije mi jasno da je nekome toliko stalo da iskrivi istinu samo da bi se novine bolje prodavale", rekao je Ban Jutarnjem listu i zahvalio se osoblju KBC-a Split jer su mu "usmjerili život u pozitivnom smjeru".

Nekadašnji frontman Daleke obale demantirao je priče da je s članovima grupe u lošim odnosima: "Nismo se raspali, kao što se pisalo u novinama, razišli smo se. Lijepo smo sjeli za ručak u jednom restoranu, najeli se i podijelili zajedničku imovinu. Svima nam je bilo teško, ali došlo je do zasićenja, a i imali smo različita stajališta o nastavku karijere. Razišli smo se kada smo bili na vrhuncu slave, sa željom da ime Daleka obala i dalje blista na zvjezdanom nebu".

Ban ovih dana slavi dvadeset godina glazbene karijere koju je prvenstveno obilježila grupa Daleka obala, ali i pjesme koje je nakon njihovog razlaza snimio s novim suradnicima. Nakon slavljeničkog koncerta u zagrebačkoj Tvornici, posvetit će se pisanju novih pjesama i snimanju albuma s grupom Diktatori s kojom je, kaže, pronašao pravu mjeru: "Njihova mladost i moje iskustvo se dopunjuju i čine zanimljivu kombinaciju!".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
gdje je nestala?

Sjećate se bivše supruge Nike Kranjčara? Samozatajna Simona nakon razvoda povukla se iz javnog života, a sreću pronašla u odvjetniku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba