Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nasmijao sve prisutne

Barack Obama zbijao šale na tradicionalnoj Večeri dopisnika Bijele kuće

U Bijeloj kuću u Washingtonu je održana još jedna večer dopisnika na kojoj se, već tradicionalno, američki predsjednik šali na svoj, ali i tuđi račun. Je li ove godine uspio, ocjenite sami

RTL/ 26.4.2015. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Brojni novinari, političari i medijske zvijezde ni ove godine nisu propustili Večer dopisnika Bijele kuće. A kako i ne kada je to jedno od rijetih mjesta na kojima su predsjedniku države dopuštene šale poput ove:

"Nakon 6 godina mog mandata neki me i dalje smatraju arogantnim, rezerviranim i snishodljivim. Neki ljudi su baš glupi", našalio se Obama. 

Obama nije poštedio ni 74-godišnjeg bivšeg republikanskog potpredsjednika, jednog od njegovih najvećih kritičara.

"Prije koji tjedan Dick Cheney rekao je kako misli da sam ja najgori predsjednik kojeg je doživio. Zanimljivo, ja mislim da je on najgori predsjednik kojeg sam ja doživio", nastavio je predsjednik SAD-a. 

Nije poštedio ni nekad bivšu suradnicu Hillary Clinton koja je krenula u kampanju za demokratskog kandidata za predsjednika SAD-a.

"Imam jednu prijateljicu koja je do prije koji tjedan zarađivala milijune, a sada živi u kombiju u Iowi", rekao je o Clinton. 

Da večer bude potpuna, pobrinuo se i tzv. prevoditelj ljutnje koji je izgovarao ono što Obama zapravo misli, ali ne smije izreći.

Svojim šalama predsjednik je nasmijao okupljene, a to će moći i dogodine. Nakon toga viceve će pričati netko drugi ili druga.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
nasljednici slavnog sportaša

Tko su djeca Igora Štimca? Luka je na glasu 'zločestog dečka', Mia se udala, a Dea vodi uspješan salon

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba