Ostalo

Barbara Ljiljak progovorila o odnosu s Karićem, ali i rođendanskom Porscheu: 'Naručen je mjesecima ranije...'

Splitska ljepotica iza sebe ima velike manekenske projekte, a pred sobom brojne planove. Barbara Ljiljak uživa u životu, a zbog toga je i njezina proslava rođendana završila kao jedna od vijesti dana. Mnogi je povezuju s bogatim beogradskim nasljednikom, s kojim je, kaže u intervjuu za RTL.hr, veže samo iskreno prijateljstvo

RTL.hr
10.02.2022 16:21

Bivša Miss Universe Hrvatske proslavila je ovih dana 33. rođendan u jednom zagrebačkom restoranu, a zahvaljujući Porscheu s ružičastom mašnom - postala je 'vijest dana'. Otkud luksuzni automobil baš za rođendan, što su od nje tražili policajci, ali i u kakvom je odnosu s pripadnikom jedne od najbogatijih obitelji u regiji - o svemu tome Barbara Ljiljak progovorila je u intervjuu za RTL.hr.

Ni sama, kaže, ne zna zašto je njezin rođendan bio toliko zanimljiv medijima. "Rođendani su mi jedini dan u godini kad zažmirim na velika slavlja jer inače živim skroz mirnim i povučenim životom. Svi koji me poznaju osobno, već godinama se šale na moj račun po tom pitanju. Naime, ja sam onaj party-breaker' koji prvi napušta zabavu", rekla nam je Barbara i dodala da je slavila u jednom zagrebačkom restoranu na Kaptolu, čija je redovita gošća.

barbara ljilak

Foto: Privatni album


Najljepše Hrvatice na jednom mjestu

"Kad već organiziram zabavu, onda sam htjela da se na istoj osjećam kao kod kuće'.
Na istu su došle moje najbliže prijateljice i kolegice s kojima godinama njegujem dobre odnose. Kako su neke od njih i same medijski javne osobe, tako su mediji očito popratili njihove društvene mreže i od tada je sve krenulo. Sretna i zahvalna što su uspjele doći moje najdraže Iva Jerković, Iva Šarić, Natalia Prica, Sarah Čosić, Marina Jurić, Mirela Mravak, Mia Franić, Zorica Mihajlović, Nina Đačić, Darija Crnjaković i mnoge druge bliske mi prijateljice. Slavlje je proteklo odlično", otkrila nam je atraktivna Splićanka o proslavi.

Važan dio njezine proslave bio je i glazbenik Saša Matić, kojeg obožava slušati i čiji nastup joj je puno značio. "Saša Matić je jedan od mojih najdražih glazbenika i velika želja mi je bila da on bude pjevač na mom rođendanu. Bila sam presretna kad se sve poklopilo i kad je pristao biti dijelom moje rođendanske zabave. Pjevao je svoje najveće hitove, međutim, bend je svirao i prekrasne Oliverove balade, ali i Severinine te Rozgine hitove. Atmosfera je bila zbilja odlična".

barbara ljilak

Foto: Privatni album


Porsche je i nju iznenadio

Osim sjajnog društva, zabavu je uveličao i luksuzan automobil koji ju je dočekao pred restoranom. Nesvakidašnji je to prizor bio, a posebno kada je njezin Porsche završio s velikom ružičastom mašnom. "Porsche je i meni bio iznenađenje jer je stigao točno na dan mog rođendana iako je naručen nekoliko mjeseci ranije. Cure su se potom našalile i u dobrom raspoloženju ga ukrasile velikom rozom mašnom. Naime, mašna je bila dio uređenja interijera restorana, ali one su odlučile da se ipak više uklapa na samom autu. Sve to mi je bilo simpatično i nisam u tome vidjela ništa loše. Dapače, poslije je mašna poslužila i kao modni dodatak haljini tako da mogu reći kako se radi o najbolje iskorištenom ukrasu ikad", povjerila nam je Barbara.

Zbog automobila su se pred restoranom pojavili i dečki u plavom, no bili su, kaže Barbara, jako pristojni i ljubazni. "Policijski službenici su izašli na teren i odradili odgovorno svoj posao, moram naglasiti da su bili jako pristojni. Nakon što su dobili sve potrebne informacije i dokumente na uvid, uvidjeli su da je sve u najboljem redu stoga ni došlo do nikakve prijave ni kazne".

barbara ljilak

Foto: Privatni album


Karić i Barbara samo su dobri prijatelji

Mnogi su pretpostavili da je Porsche poklon njezinog partnera, posebno stoga što su je mediji u susjednoj Srbiji prošlog ljeta povezivali s Jugoslavom Karićem. Splićanka ističe da je s imućnim Beograđaninom isključivo prijateljica. "Zbilja ne volim pričati o svom privatnom, a pogotovo ljubavnom životu. Taj dio držim u potpunoj tajnosti jer smatram da je to najosobniji dio mene te da javnost nema nikakve koristi od te informacije. Tako da vam mogu reći da smo Jugoslav Karić i ja bili oduvijek i isključivo samo prijatelji. Općepoznato je da određeni mediji traže senzacionalizam i brojni naslovi su se tako krojili na mom imenu, međutim većina istih je samo udica za clickbaitove, nemaju veze sa stvarnošću".

Inače, ova ambiciozna djevojka iza sebe ima velike projekte iz svijeta mode, nosila je Milano Fashion Week i snimala kampanje za luksuzne svjetske brendove. I danas se s radošću sjeća tih dana, baš kao i života u Beču, gdje je provela nekoliko godina. "Da, u jednom periodu života sam i ja odselila u Beč i ne mogu se požaliti previše na tu odluku. Međutim, srce je vuklo južnom kraju te sam se naposljetku ipak odlučila vratiti. Uostalom, tata mi je u Splitu. Ne žalim zbog te odluke, danas živim na relaciji Zagreb - Split dok svoje redovito posjećujem u Beču", priča nam Barbara.

barbara ljilak

Foto: Profimedia


Poslovni uspjeh i velika obitelj kao najveće želje

Iza nje je manekenska karijera, a velika ljubav joj je uređivanje interijera. Ovih dana uređuje stan i to je, kaže, jako ispunjava. Priprema i nove poslovne projekte o kojima će, kaže, govoriti kada za to dođe vrijeme. Njezine ambicije su, dodala je, klasične. "Voljela bih imati veliku obitelj i biti uspješna u onome što radim".

Pozornost koju je, pak, privukla njezina proslava, nije joj zasmetala. Bila joj je, doduše, neuobičajena. No, i ona i njezine uzvanica naviknule su na medijsku pozornost pa su se, bez obzira na sve, sjajno zabavile, a Barbari je njezina proslava ostala urezana kao dan koji će pamtiti zauvijek.