Ostalo

'Večer za pamćenje': Igor Kojić u noćnom klubu uživao u društvu Barbare Šegetin

Igor Kojić na društvenim mrežama objavio je snimku na kojoj pjeva njegov otac, Dragan Kojić Keba, a veselo društvo, između ostalog i bivša reality zvijezda Barbara Šegetin, uživali su do sitnih noćnih sati

RTL.hr
22.03.2022 13:45

Srpski nogometni menadžer Igor Kojić, javnosti najpoznatiji kao bivši suprug pjevačice Severine Vučković, na društvenim mrežama objavio je videosnimke iz noćnog provoda na kojima možemo vidjeti da je, između ostalog, uživao s bivšom reality zvijezdom Barbarom Šegetin.

Veselo društvo zabavljalo se do sitnih noćnih sati, a Barbara, koju je javnost upoznala 2016. kao natjecateljicu RTL-ovog showa Big Brother odmah je podijelila snimku i na svom profilu. 'Večer za pamćenje', napisao je Igor u opisu videosnimke na kojoj pjeva njegov otac, glazbenik Dragan Kojić Keba.

Inače, Barbara je nedavno dobila sina Luku s tenisačem DamiromDžumhurom . Par je u svibnju prošle godinepred kameramaExkluzivaekskluzivno otkrio ime sina.

Pročitajte još
Nakon razvoda od Severine, Igor Kojić objavio fotografiju s vjenčanim kumom dok tulumare

"Ja sam njemu rekla prepusti to meni, jer mi je želja od šesnaeste godine da se zove Marko. Međutim, sjedili smo na večeri s mojom mamom i ona pita pa jel vam se sviđa ime Luka, i Damir kaže ljepše mi je LukanegoMarko i mi tu krenemo razmišljati i 99 posto je da će biti Luka", rekla jetadaBarbara.

Slavni par, koji se upoznaou Beogradu preko zajedničkih prijatelja,tada je bio u vezisvegadevet mjeseci, no vijest o dolasku sina nije ih iznenadila.

S druge strane, Igor Kojić i Severina razveli su se prije nešto više od šest mjeseci. Zajedno su provelišest godina, a imali su čak tri ceremonije. Vjenčali su se 25. rujna 2015. u istarskim Balama u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Severini je kuma bilaAndrea Čermak. Dva mjeseca poslije uslijedio je i građanski brak u Beogradu pred oko 600 uzvanika, a svoju ljubav okrunili su i na putovanju u Africi.