Ostalo

Barbara Šegetin otkrila koju je prvu riječ izgovorio njezin sin: 'Zašto nije mama prvo?'

Nakon što je bosanskohercegovački tenisač zbog upale gušterače završio u bolnici, Barbara je pronašla način kako ga oraspoložiti. Podijelila je video na društvenim mrežama gdje je pokazala kako je njihov sin već polako počeo izgovarati riječi, a prvu mu je bila - tata

RTL.hr
27.05.2022 14:15

Bivša reality zvijezda Barbara Šegetin koja se prije nekoliko godina natjecala u regionalnom Big Brotheru sada je u potpunosti promijenila svoj život. Partnerica bosanskohercegovačkog tenisača Damira Džumhura otkrila je na svom Instagram profilu kako je njihov sin počeo pričati, a prva riječ bila mu je – tata. "Sine, zašto nije mama prvo", našalila se Barbara uz snimku, a na svojim društvenim mrežama podijelio ju je i tenisač. Čuo sam da dijete kaže ono što najviše voli", napisao je.

Dobre vijesti za ovu tročlanu obitelj nakon što su prije nekoliko dana doživjeli šok. Sportaš je nakon meča na Roland Garrosu objavio kako je završio u bolnici te se oporavlja od upale gušterače. "Na kraju sam sretan što sam živ i što mi nije potrebna operacija. Osjećam da ću puno više cijeniti život, mnogo više sve prilike, više uživati u stvarima koje su važnije od tenisa, od svega na ovom svijetu, a to je moja obitelj! Moj sin, moja supruga i svi koji me bezuvjetno vole. Drago mi je da se već osjećam bolje i vidim napredak", rekao je.


Zajedno uselili u Beogradu

Prije nekoliko mjeseci na društvenim mrežama Barbara je otkrila kako ona i njezin partner useljavaju u novi stan u novoizgrađenom naselju "Beograd na vodi" te priznala kako joj je prošla godina bila najsretnija u životu zbog dolaska sina. U vezi s Damirom je nešto manje od dvije godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u Beogradu. U petom mjesecu trudnoće, Barbara je ekskluzivno za RTL govorila o tome kako su se odlučili za ime djeteta.

"Od šesnaeste godine želja mi je da se zove Marko. Međutim, sjedili smo na večeri s mojom mamom i ona nas je pitala sviđa li nam se sviđa ime Luka, i Damir kaže ljepše mi je Luka nego Marko i mi tu krenemo razmišljati i bilo 99 posto je da će biti Luka", otkrila je tada Barbara. Par je dvojio hoće li živjeti u Sarajevu, Beogradu ili Zagrebu, a na kraju je ipak prevagnuo Beograd. Još im je jedino preostalo organizirati vjenčanje, no to su zbog pandemije na neko vrijeme stavili na čekanje.