Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVO ŽIVOTNO POGLAVLJE

Bare se "skinuo" s metadona

Frontman Majki prije nekoliko godina se prestao drogirati, a nedavno je, potaknut prometnom nesrećom, prestao uzimati metadonsku terapiju.

D.K./ 27.11.2008. u 10:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Dugogodišnja terapija metadonima za Gorana Baru je, prema pisanju domaćih medija, napokon postala prošlost. Prometna nesreća koju je doživio prije dva mjeseca potpuno mu je, naime, promijenila život - liječnici su 20-dnevnu detoksikaciju organizma odlučili iskoristiti za odvikavanje od metadona s kojima se prije nekoliko godina "skidao" s heroina. Prema riječima menadžera grupe Majke, u tome su uspjeli i Bare je - novi čovjek!

"Malo sam sada izvan upotrebe jer sam upravo izašao iz bolnice, ali nadam se da ću već sutra početi normalnije funkcionirati i raditi", rekao je Goran Bare Jutarnjem listu i potvrdio kako će odsad umjesto metadonske terapije koristiti lijek Subutex. Igor Boltek, menadžer grupe Majke, otkrio je medijima: "Danas imamo novog Bareta,  potpuno je neprepoznatljiv. On se osjeća odlično, potpuno je druga osoba, pun elana!".

Goran Bare se s odvikavanjem od metadona uhvatio u koštac nakon što ga je prije dva mjeseca udario tramvaj, a pjevač je od siline udarca slomio ključnu kost. Od nesreće se oporavlja dobro, a slobodno vrijeme provodi pripremajući novi album grupe Majke, koji bi se na tržištu trebao pojaviti sljedeće godine.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba