Ostalo

Baš nema sreće! Ella Dvornik podijelila s pratiteljima nezgodu koju je imala na beogradskom aerodromu

Influencerica Ella Dvornik sa svojim pratiteljima odlučila je podijeliti zgode i nezgode jednog zanimljivog jutra na beogradskom aerodromu

T.M.
21.10.2022 17:15

Da je Ella Dvornik-Pearce biti lako, onda bi to bio svatko! Jedna od najpopularnijih influencerica ovaj put obratila se svojim pratiteljima na društvenim mrežama s aerodroma, a odmah je odlučila podijeliti kako je izgledalo njezino, u najmanju ruku, zanimljivo jutro. Nakon što je prespavala svoj let za Zagreb, koji je bio zakazan za sedam ujutro, odmah je kupila kartu za let koji je na rasporedu bio u 8:45. No, nažalost, kupila je kartu iz suprotnog smjera.

"Kada sam došla na check in žena mi je rekla da sam uzela kartu iz suprotnog smjera. Događa se ujutro. Rekoh, hajde idemo zamijeniti za večernji let. Ode 60 eura, ali meni se ne da čekati večer", pričala je Ella svojim pratiteljima na Instagramu.

whatsapp-image-2022-10-21-at-11-34-19-2_jtRinWS.webp

Nestrpljiva Ella potom je odlučila uzeti stvar u svoje ruke, a nakon što je kupila tri avionske karte koje nije iskoristila, influencerica je naručila vožnju preko jedne aplikacije koja, između ostalog, nudi direktan prijevoz Beograd-Zagreb. "Neka sam ja kupila tri avionske karte kako bi otišla u Zagreb autom ", zaključila je influencerica.

Ella je i prije nekoliko dana imala malu nezgodu na putovanju. Svojim pratiteljima požalila se da joj je kod kuće ostala putovnica pa je propustila let za Beograd.