Play ponuda
Play ponuda
SVAĐE, SUKOBI I TAKTIZIRANJE NA VRHUNCU

BB kuća kao tempirana bomba

Što su sve ljudi spremni učiniti zbog velike nagrade, najbolje svjedoče zbivanja u Big brother kući! Bez obzira na višemjesečnu romasu s Marijanom, Nemeš sve više igra sam.

RTL/ 23.5.2011. u 17:05
Play ponuda

Osim ljubavi, u kući više ne stanuje ni logika. Ema je ponovno izletjela van, pa nikome nije jasno zašto su je prije samo tjedan dana sustanari vratili u kuću.

Prošli su se tjedan stanari Big Brother kuće zbog Eme odrekli 35 tisuća eura od ukupne nagrade. Već sinoć ponovo su je izbacili iz kuće.

Ipak, ako stanare pitamo, daleko najomraženija osoba u kući, bar nekoliko posljednjih tjedana je Duško. To ih naravno potiče na nova tračanja i ogovaranja istog, ali i na izravne napade.

Brendonu najviše pažnje oduzima Soraja i novi zadatak koji je unio nemir među stanare. Adaptacija kraljevskog vjenčanja nekome je donijela uloge koje su priželjkivali, a ostale posvađala.

Jedno je sigurno, u Big Brother kući nikad nije dosadno. A postat će još i zanimljivije jer u tjednom zadatku mladence glume Nirmal i Soraja koji se doslovno ne podnose.

No nisu jedini, zle krvi ima i među ostalim stanarima, a novac i slava bi mogla otići onom koji dokaže da ima najdeblje živce.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
samozatajne sestre

Odluka koju su morale donijeti! Evo kako danas žive Bruna i Petra Sanader

Play ponuda

Više s weba