Ostalo

BB stanari su analizirali hit Jelene Rozge

Nakon povratka u školske klupe, na jednom od satova stanari su prokomentirali tekst poznate pjesme

Tabloid.hr
30.03.2018 14:29

BB-ovcima povratak u osnovnoškolske dane nije teško pao. Nasatu hrvatskog jezika dobili su zadatak analizirati tekst pjesme "Tsunami" Jelene Rozge. Mišljenja su bila podijeljena, a izgleda da su muški i ženski stanari zastupali dosta različita stajališta. Nakon što je Bojan pročitao pjesmu, a svi zajedno je malo i zapjevali, stanari su rekli svoje mišljenje o značenju "Tsunamija".

"U pitanju je klasični muško-ženski odnos gdje su muškarci prikazani kao svinje, a žene kao izmaltretirane i ugnjetavane", rekao je Bojan, dok su ga Anezi i Ana-Marija prijeko pogledale.

"Ovo je zapravo istinita priča o tome kako se muškarci ponašaju prema nama djevojkama", misli Lucija, na što je Antonio glasno negodovao.

"Ona je ovo napravila, a optužila je njega da je on išao van, a on je zapravo bio sa svojim prijateljima na večeri. I sad kaže da joj je dobra pamet, pa dobra joj je pamet!", rekao je Nikola, koji je zauzeo mušku stranu priče.

"Dakle, on je drugu primio oko struka i otišao s njom kući pjevajući, a ona je sama, naivna ostala, razumiješ?", uzbuđeno je rekla Ana koja je okrivila muškarca za situaciju u pjesmi.

"Brate, ovo je klasični primjer ženskog histeriziranja oko grljenja jedne žene", nadodao je Antonio.

Lidija uhitu ne vidi samo zabavu već je poručila: "Pa mislim da je sve tu opisano. Ona njega čeka, on nju vara, ona njega ostavlja i to je to! To je sve prevara, muški gadovi, eto".